Електрически и пневматични гайковерти

Електрически и пневматични гайковерти в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Гайковертите се използват за отвиване и завиване на винтове и гайки. Гайковертите са подходящи за употреба, както в професионална, така и в домашна среда. Тези машини са незаменим инструмент за всеки професионален майстор, защото с тяхна помощ могат да се справят с всеки скрепителен елемент независимо от големината му. При гайковертите въртящият момент се предава чрез ударно действие, което позволява да се постигат много високи пикови стойности.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от електрически, акумулаторни и пневматични гайковерти на сравнимо ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас гайковерти е гарантирано от производители, като – Force, Hans Tools, Chicago Pneumatic, Jonnesway, Bosch, Skil, Metabo, Raider, RTR, Einhell и други.
При изборът на гайковерт е най – важно да се съобразите от специфичните си нужди. В зависимост от задвижването си гайковертите се делят на електрически, акумулаторни и пневматични. Акумулаторните гайковерти са най – подходящи за използвани в домашни условия или при работа в трудно достъпни места. Електрическите и пневматичните гайковерти предимно се използват в професионалните сервизи и работилници, където работат е много и са нужни машини с голяма мощност. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на гайковерт са:

Електрически и пневматични гайковерти

Приложението на гайковертите е отвиване и завиване на резбови скрепителни елементи. Благодарение на голяма си мощност и ударното действие по време на работа, гайковертите могат да се справят с лекота с големи скрепителни елементи или с ръждясали или клеясали резби. Въпреки голямата си мощност и ударното действие по време на работа, тези инструменти почти не предават вибрации на ръката, което позволява продължителна употреба. Според задвижването си гайковертите се делят на електрически, пневматични и акумулаторни.

Електрическите гайковерти се характеризират с голяма мощност и опростен работен процес.
Пневматичните гайковерти се задвижват от сгъстен въздух, а не от електричество, което ги прави по – безопасни за работа в опасни и лесно запалими среди. Пневматичните гайковерти имат много по – опростена конструкция от електрическите, което прави повредите рядкост. Характеризират се с голяма мощност, дълъг експлоатационен живот, издръжливост на продължителни натоварвания и лесна употреба.
Акумулаторните гайковерти намират все по – широко приложение, както в домашната, така и в професионалната употреба. Задвижват се от батерия, което ги прави много лесно подвижни и не се нуждаят от захранващ кабел по време на работа. По – широката употреба на акумулаторните гайковерти се сължи най – вече на новите литиево – йонни батерии, които се характеризират с бърз заряд и дълъг експлоатационен живот.
Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

  • Лебедки и телфери
  • Компресори
  • Инструментални колички
  • Водни помпи и хидрофори
  • Акумулаторни машини
  • Крикове и преси