Градински водни помпи

Градински водни помпи в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Водните помпи са широко използвани, както за професионално, така и за домашно напояване. Приложението на водните помпи е много широкоспектърно и изцяло зависи от специфичните ви нужди и техническите характеристики на машината. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от градински водни помпи на сравнимо ниски цени. Качеството на всички предлагани от нас помпи е гарантирано от производители, като – Raider, RTR, Einhell, Bosch, Skil, Metabo и други.
Водните помпи се делят на градински водни помпи, помпи с пресостат, дълбочинни помпи, потопяеми помпи за чиста и мръсна вода, комбинирани потопяеми помпи, помпи за силно замърсени води, бензинови водни помпи и хидрофори. При изборът на помпа е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди и вида на изпомпваната вода. С изключение на специализираните помпи за замърсена вода, всички помпи трябва да се използват само с чиста. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на водна помпа са:

Градински водни помпи

Градинските водни помпи са сред най – използваните и търсени помпи на пазара. Тези помпи са електрически и са пригодени за монтаж на сухо. Различните видове и модели градински водни помпи имат различни показатели за дълбочина на засмукване и дължина на изхвърляне на водата. По – голямата част от моделите засмукват водата от дълбочина 8 – 9 метра и я изхвърлят на 20 – 40 метра. Градинсите водни помпи се характеризират с лесна и продължителна експлоатация, ниски цени и компактни размери.
Бензиновите водни помпи се използват, когато земеделските площи са отдалечени от електричество или се нуждаете от вода в големи количества. Бензиновите водни помпи са много мощни машини с голям дебит и устойчивост на големи натоварвания. Предимно се използват за напояване и отводняване на професионално ниво.
Водните помпи за силно замърсени води се използват, когато изпомпваната вода съдържа твърди частици с размери 5 – 70 мм. Използването на замърсена вода със стандартните водни помпи е недопустимо, защото веднага води до повреди. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите и комбинация между двата модела помпи, които са сред най – търсените на пазара, заради способността им да работят в различни условия.
Потопяемите и дренажните водни помпи се използват, когато трябва да се засмуква вода от голяма дълбочина. Този вид помпи имат много широко приложение, като – изпразване на водни басейни, отводняване на мазета и други помещения, за изпразване на дренажни шахти, изпомпване на вода от кладенци и др.

В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от градински водни помпи на сравнимо ниски цени. Качеството на всички предлагани от нас помпи е гарантирано от производители, като – Raider, RTR, Einhell, Bosch, Skil, Metabo и други. Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин са:

  • Крикове и преси
  • Колички за инструменти
  • Лебедки и телфери
  • Гайковерти
  • Акумулаторни машини