Хидравлични инструменти – винтов крик, хидравлични криковe, крик за скорости, кран за двигатели, хидравлични преси

Хидравлични инструменти – винтов крик, хидравлични криковe, крик за скорости, кран за двигатели, хидравлични преси в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Устройството на хидравличните машини и инструменти е елементарно, но доказало се във времето като много ефективно. То се състои от два свързани с тръба цилиндъра с различни диаметри, в тях са поставени бутала, а системата е запълнена с течност – машинно масло. Криковете се използват за вертикално издигане на товари. Според устройството и начина си на работа биват винтови, хидравлични и пневматични. Пресите са ковашко – щамповъчни устройства за рязане, щанцоване, огъване и на различни видове тръби.
В нашият онлайн магазин за инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от крикове и преси, като винтов крик, хидравлични криковe, крик за скорости, кран за двигатели, хидравлични преси, хидравлични тръбогибки, хидравлични разпъвачки на сравнимо ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас крикове и преси е гарантирано от топ производителите на пазара.
Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на крикове и преси са:

Хидравлични инструменти – винтов крик, хидравлични криковe, крик за скорости, кран за двигатели, хидравлични преси

Криковете са устройства за вертикално издигане на товари. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от винтови, хидравлични и пневматични крикове.
Винтов крик
Винтовите крикове предимно се използват за повдигане на превозни средства чрез поставяне на палеца им в специално оформена в купето кухина. Въпреки сравнимо голямата си товароподемност от до 50 тона са доста по – неудобни за работа от другите видове крикове на пазара,  но много компактни като конструкция.
Крикове тип крокодил
Криковете тип крокодил са сред най – търсените и използвани крикове на пазара. Подходящи са за употреба, както в домашни, така и в професионални работилници. По – голямата част от криковете тип крокодил повдигат товара в границите 9 – 50 см.
Хидравличните крикове
Хидравличните крикове са най – търсените и използвани крикове на пазара. Характеризират се с компактна конструкция, дълъг експлоатационен живот, както и товароподемност в границите 2 – 20 тона.
Пневмохидравличните крикове
Пневмохидравличните крикове са изцяло специализирани, професионални инструменти с товороподемност от 20 до 60 тона.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите и голямо разнообразие от специализирани крикове и преси, като – крикове за скорости или трансмисионни инструменти, кранове за повдигане на двигатели, хидравлични скоби за пружини, цилиндри за събиране, разпъвачки, хидравлични преси и други.
Хидравлични преси
Хидравличните преси се използват за рязане, щанцоване, огъване на различни видове тръби. Подходящи са за извършване на ремонтни дейности по автомобили – избиване на лагери, водопроводни инсталации и други.

Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

  • Лебедки и телфери
  • Компресори
  • Инструментални колички
  • Водни помпи и хидрофори
  • Акумулаторни машини