Крикове и преси

Крикове и преси в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Криковете и пресите са широко разпространени във всички професионални и много домашни сервизи за ремонт на машини. Те са хидравлични машини с елементарна, но много издръжлива конструкция. Устройството на хидравличните машини са два свързани с тръба цилиндъра с различни диаметри. В тях са поставени бутала, а системата е запълнена с течност, най – често машинно масло.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от крикове и преси на сравнимо ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Видовете крикове и преси, които имате възможност да намерите при нас са – винтов крик, хидравлични криковe, крик за скорости, кран за двигатели, хидравлични преси, хидравлични тръбогибки, хидравлични разпъвачки и други. Качеството на всички предлагани от нас крикове и преси е гарантирано от производители, лидери на пазара в производството на хидравлични машини.
При изборът на крик или преса е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди, за да може да покриете всички свои нужди и очаквания. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на крик или преса са:

Крикове и преси

Криковете са винтови, хидравлични или пневматични машини за хоризонтално издигане на товари. В нашият онлайн магазин за машини инструменти имате възможност да намерите винтов крик, хидравличен крик, крик тип крокодил, пневмохидравличен крик, както и специализирани крикове, като – крикове за скорости или трансмисионни инструменти, кранове за повдигане на двигатели, хидравлични скоби за пружини, цилиндри за събиране, разпъвачки, хидравлични преси.
Винтовите крикове са пригодени за повдигане на транспортни средства чрез поставяне на палецът им в специално оформена кухина в купето. Винтовите крикове имат товароподемност до 50 тона, но не са толкова компактни и широкоспектърни, колкото другите видове крикове.
Криковете тип крокодил са с ръчно задвижване и височина на повдигане в границите 9 – 50 см.
Хидравличните крикове са най – разпространените и търсени видове крикове на пазара. Според начина си на задвижване се делят на ръчни и механични, а товароподемността им е в границите 2 – 20 тона. Хидравличните крикове се характеризират с дълъг експлоатационен живот, конструкция устойчива на големи натоварвания и компактни размери.
Хидравличните преси могат да се определят като ковашко-щамповъчни устройства за рязане, щанцоване, огъване на различен вид тръби.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от крикове и преси на сравнимо ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас крикове и преси е гарантирано от производители, лидери на пазара в производството на хидравлични машини. Освен крикове и преси при нас имате възможност да намерите и:

  • Водни помпи и хидрофори
  • Колички за инструменти
  • Лебедки и телфери
  • Гайковерти
  • Акумулаторни машини