Електрически телфер, електрическа лебедка, лебедка за повдигане, автолебедки за теглене

Електрически телфер, електрическа лебедка, лебедка за повдигане, автолебедки за теглене в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Телферите и лебедките имат доста широкоспектърно приложение, но приложението им и начинът на работа между двата вида машини са доста сходни. Телферите и лебедките се използват за повдигане и преместване на различни товари, които висят на кука закачена за въже или верига. Можем да ги класифицираме, като елекро – механични подемно – транспортни устройства. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от електрически телфер, електрическа лебедка, лебедка за повдигане, както и автолебедки за теглене на сравнимо ниски цени и експресна доставка за цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас лебедки и телфери е гарантирано от производители, като – Raider, RTR, Einhell, Gadget, Tongrun и др.
При изборът на телфер или лебедка е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на телфер или лебедка са:

Електрически телфер, електрическа лебедка, лебедка за повдигане, автолебедки за теглене

Телфери
Телферите и лебедки имат сходно и многоспектърно приложение. Използват се за повдигане и преместване на различни видове товари, които се закачат на тяхната кука, свързана с въже.
Телферите значително увеличават производителността на места, където се налага често да се повдигат и местат товари. Според техническите си характеристики, телферите се делят на любителски и за професионално използване. В зависимост от модела любителските телфери имат възможност да повдигат товари до 500 кг и разполагат с дебелина на въжето 3 – 4 мм. Телферите за професионално приложение предимно се използват в складове и производствени помещения и са с дебелина на въжето 6 – 8мм. С тяхна помощ имате възможност да повдигате товари в границите 500 – 1000 кг.
Според подвижността си, телферите се делят на стационарни и телфери с ходова количка. Стационарните телфери не разполагат с ходова количка, а подвижните телфери са с еднорелсова или двурелсова количка. Всички телфери са обезопасени с механичен изключвател.

Лебедки
Лебедките се използват за повдигане, преместване или теглене на товари чрез въже или верига, които се навиват на барабан. Лебедките с верига предимно се използват в автосервизите за вдигане на двигатели или други тежки части. Лебедките с въже предимно се използват за теглене на различни превозни средства, като автомобили или бусове.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от електрически телфер, електрическа лебедка, лебедка за повдигане, както и автолебедки за теглене на сравнимо ниски цени и експресна доставка за цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас лебедки и телфери е гарантирано от производители, като – Raider, RTR, Einhell, Gadget, Tongrun и др.
Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите при нас са:

  • Гайковерти
  • Крикове и преси
  • Инструментални колички
  • Водни помпи и хидрофори
  • Акумулаторни машини
  • Компресори