Инструментални колички и куфари

Инструментални колички и куфари в онлайн магазинът за машини и инструменти el-mashini.bg. Количките за инструменти, инструменталните куфари и органайзерите са чудесно попълнение в оборудването на всеки домашен или професионален майстор. С тяхна помощ имате възможност да постигнете ред и удобство по време на работа и правилно съхранение на инструментите си. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от инструментални колички, куфари за инструменти и органайзери на сравнимо ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас колички за инструменти, куфари и органайзери е гарантирано от производители, като Force, Topmaster, Hans Tools, Bolter и др.
При изборът на количка за инструменти, инструментален куфар или органайзер е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди, както и с количеството на инструментите, с които разполагате. Инструменталните колички предимно се използват в професионалните автосервизи и работилници. Органайзерите и куфарите за инструменти са чудесно попълнение за всеки домашен или професионален майстор. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на количка за инструменти, инструментален куфар или органайзер са:

Инструментални колички и куфари

Колички за инструменти

Количките за инструменти се използват за подредба на инструменти в професионална работилница или автосервиз. Произвеждат се от здрав метал и се характеризират с голяма товароносимост. Инструментите се поставят в чекмеджета, като масово количките се произвеждат с 5 – 7 чекмеджета, но имате възможност да им сложите и надстройка. Чекмеджетата на инструменталните колички разполагат с модули (платна) за инструментите за още по – голям комфорт по време на работа. За по – лесна мобилност, количките за инструменти се произвеждат с колелца, които разполагат със спирачки. Повечето модели на пазара разполагат и с централно заключване, което не позволява внезапното им отваряне. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите колички за инструменти, които са оборудвани с предварително подбрани висококачествени инструменти или празни.

Инструментални куфари и органайзери

Органайзерите и инструменталните куфари се изпозлват за съхранение на малък брой инструменти или по – лесният им транспорт. Подходящи за употреба, както в професионални, така и в домашни условия. Органайзерите и инструменталните куфари се произвеждат от здрава пластмаса или метал, което допринася за голямата им товароносимост и издръжливост на големи натоварвания.

В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от инструментални колички, куфари за инструменти и органайзери на сравнимо ниски. Качеството на всички предлагани от нас колички за инструменти, куфари и органайзери е гарантирано от производители, като Force, Topmaster, Hans Tools, Bolter и др.
Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Гайковерти
 • Водни помпи и хидрофори
 • Бормашини
 • Перфоратори
 • Винтоверти
 • Комплекти гедорета

Гайковерти – електрически гайковерти, акумулаторни гайковерти, пневматични гайковерти

Гайковерти – електрически гайковерти, акумулаторни гайковерти, пневматични гайковерти в нашият онлайн магазин за машини и инструменти – el-mashini.bg. Гайковертите са машини, които се използват за отвиване и завиване на винтове, гайки и други скрепителни елементи. В зависимост от задвижването си гайковертите се делят на електрически, пневматични и акумулаторни. Гайковертите се използват във всяка професионална работилница, но са и чудесно попълнение в арсенала на всеки домашен майстор. Специфична техническа особеност за гайковертите е предаването на въртящият момент чрез ударно действие (серия удари с голяма честота). Това им позволява да достигат стойности много по – големи от тези на обикновените бормашини или на ръчните инструменти. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от електрически, пневматични и акумулаторни гайковерти на сравнимо ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас гайковерти е гарантирано от производители, като – Force, Hans Tools, Chicago Pneumatic, Jonnesway, Bosch, Skil, Metabo, Raider, RTR, Einhell и др.
При изборът на гайковерт е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди, както и с техническите възможности и особености на машините. Електрическите и пневматичните гайковерти предимно се използват в професионалните сервизи и работилници. Характеризират се с голям въртящ момент и издръжливост на големи натоварвания. Акумулаторните гайковерти са подходящи за използване, както на професионално, така и на любителско ниво. С тяхна помощ имате възможност да достигате до трудно достъпни места, но са сравнимо по – слаби. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на гайковерт са:

Гайковерти – електрически гайковерти, акумулаторни гайковерти, пневматични гайковерти

Гайковертите са машини, които се използват за отвиване и завиване на винтове и гайки. В зависимост от задвижването си гайковертите се делят на електрически, пневматични и акумулаторни. С тяхна помощ имате възможност да се справите с лекота с големи скрепителни елементи, ръждясали или клеясали резби, големи винтове за дърво и др. С гайковертите се работи толкова лесно, защото предават въртящият момент чрез ударно действие. Това им позволява да достигат много високи пикови стойности. Въпреки ударното си действие, гайковертите не натоварват ръката на работещият, защото почти не предизвикват откат.
Пневматичните гайковерти са предпочитани от повечето професионални сервизи и работилници, защото са много мощни и имат дълъг експлоатационен живот. Пневматичните гайковерти се задвижват от сгъстен въздух, а не от електричество, което ги прави безопасни за работа във всяка работна среда. Пневматичните инструменти се характеризират с по – дълъг експлоатационен живот от електрическите си еквиваленти, защото имат много по – малко подвижни елементи в конструкцията си.
Електрическите гайковерти се характеризират с дълъг експлоатационен живот и голяма мощност.
Акумулаторните гайковерти са много удобни за употреба, защото нямат захранващ кабел. При тях работата зависи изцяло от заряда на батерията. Акумулаторните гайковерти са подходящи за употреба, както в професионални, така и в домашни условия.
Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Колички за инструменти
 • Водни помпи и хидрофори
 • Бормашини
 • Перфоратори
 • Винтоверти
 • Комплекти гедорета

Хидравлични крикове и преси

Хидравлични крикове и преси в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Принципното устройства на хидравличните крикове и преси е сравнително елементарно, но доказало се през годините, като много ефективно и издръжливо на големи натоварвания. Устройството на хидравличните машини са два свързани с тръба цилинъра с различни диаметри, в които са поставени бутала, а цялата система е запълнена с машинно масло. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от различни крикове, като винтов крик, хидравлични криковe, крик за скорости, кран за двигатели, хидравлични преси, хидравлични тръбогибки, хидравлични разпъвачки и др. на сравнимо ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас хидравлични крикове и преси е гарантирано от производители, като Chicago Pneumatic, Rockforce, Yale, TMP, Forsage, Raider и др.
При изборът на крик е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди и изисквания за машината. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на хидравличен крик или преса са:

Хидравлични крикове и преси

Криковете са товароподемни устройства за вертикално издигане на товари. Криковете са широко разпространени, както в професионалните, така и в домашните гаражи и работилници. Според конструкцията си се разделят на винтов, хидравличен и пневматичен.

Винтов крик

Винтовият крик се характеризира с голяма товароподемност – до 50 тона и много компактна конструкция. Винтовият крик е по – неудобен за употреба от хидравличният, защото палецът му трябва да бъде поставен в специфично оформена в купето на превозното средство кухина.

Хидравличен крик

Хидравличните крикове са сред най – предпочитаните и използвани крикове на пазара. Характеризират се с елементарна употреба, дълъг експлоатационен живот, здрава конструкция, както и голяма товароподемност. В зависимост от задвижването си биват ръчни и механични. Хидравличните крикове имат възможност да повдигат товари с тежина от 2 до 20 тона.

Крик тип крокодил

Криковете тип крокодил са широко разпространени, както в професионалните, така и в домашните сервизи и гаражи. Криковете тип крокодил са с ръчно задвижване и се характеризират с лесна употреба, компактна конструкция, голяма товароподемност и височина на повдигане на детайлите от 9 до 50 см.

Пневмохидравличен крик

Пневмохидравличните крикове са професионални инструменти с товароподемност от 20 до 60 тона.

Хидравлична преса

Хидравличните преси са ковашко-щамповъчни устройства за рязане, щанцоване, огъване на различен вид тръби. Предимно се използват за извършване на различни ремонтни дейности по автомобилите.

В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от специализирани хидравлични инструменти и съоръжения, като крикове за скорости или трансмисионни инструменти, кранове за повдигане на двигатели, хидравлични скоби за пружини, цилиндри за събиране, разпъвачки, хидравлични преси и др.
Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Колички за инструменти
 • Пневматични гайковерти
 • Водни помпи и хидрофори
 • Бормашини
 • Перфоратори
 • Винтоверти
 • Комплекти гедорета

Комплекти гедорета и аксесоари – автосервизни принадлежности

Комплекти гедорета и аксесоари – автосервизни принадлежности в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Гедорето е универсален инструмент, който се използва във всяка професионална работилница за ремонт на машини и превозни средства. Приложението на гедорето е отвиване и завиване на различни видове скрепителни елементи, като болтове, винтове и гайки.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от различни по окомплектовка и сравнимо ниски цени комплекти гедорета, вложки за гедоре и въртоци. Качеството на цялото предлагано от нас автосервизно оборудване е гарантирано от производители, като Force, Topmaster, Hans Tools, Bolter и др.
При покупка на комплект гедорета е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди и големината на скрепителните елементи, като болтове, винтове и гайки, с които ще работите. Всеки гедоре комплект, който имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти съдържа накрайници (вложки), съответстващи на стандартните форми и размери на главите на скрепителните елементи. Най – разпространените размери са ¼, ⅜, ½ и ¾ . Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на комплект гедорета, вложки или въртоци са:

Комплекти гедорета и аксесоари – автосервизни принадлежности

Гедорето е универсален и широко разпространен инструмент за отвиване и завиване на различни видове скрепителни елементи, като болтове, винтове и гайки. Широкото използване на гедорета от професионалистите, е защото е най – удобният инструмент, а в много случаи е и незаменим. Основен елемент от гедорето са неговите накрайници (вложки), които са с размерите на скрепителните елементи. Качеството на стоманата, от която са направени накрайниците за гедорето е основен елемент за успешната работа с инструмента. Компромис относно качеството на вложките е недопустим, защото ако са изработени от некачествен материал се получава превъртане. Всяко превъртане около главата на скрепителният елемент води до неговата деформация и забелване на ръбовете. Гаранция за качествени гедорета е изработката от хром-ванадиева стомана Cr-V. Друг важен елемент на гедорето е тресчотката, която е възлова част към вложките, удължителите, кардани и всички видове накрайници в гедоретата. Голямото предимство на тресчотката, е че позволява работа в тесни пространства. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите комплекти гедорета, които съдържат и други елементи и инструменти, като въртоци, удължители за гедоре, кардани, битове и др.
Други автосервизни принадлежности, които имате възможност да закупите са – компресомери за измерване на бензинови и дизелови двигатели, гайкоцеп, екстрактор за шпилки, комплекти за маслени филтри, ангренажна центровка и спирачки, шпилковадачи, ключове за картер и др.

Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Колички за инструменти
 • Пневматични гайковерти
 • Водни помпи и хидрофори
 • Бормашини
 • Перфоратори
 • Винтоверти
 • Комплекти гедорета

Гайковерти

Гайковерти в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Гайковертите се използват за отвиване и завиване на винтове, гайки и други скрепителни елементи. Гайковертите предимно се използват в професионалните сервизи за ремонт на различни видове машини, но са и чудесно попълнение в оборудването на всеки домашен майстор. В зависимост от задвижването си гайковертите биват електрически, пневматични и акумулаторни. Техническа особеност на гайковертите е, че предават въртящият момент чрез ударно действие, което им позволява да достигат до пикови стойности много по – високи от тези на обикновените бормашините.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от електрически, акумулаторни и пневматични гайковерти на сравнимо ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас гайковерти е гарантирано от производители, като Force, Hans Tools, Chicago Pneumatic, Jonnesway, Bosch, Skil, Metabo, Raider, RTR, Einhell и др.
При изборът на гайковерт е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди и техническите характеристики на машината. Пневматичните и електрическите гайковерти предимно се използват в професионалните сервизи и работилници. Акумулаторните гайковерти могат да бъдат използвани, както в професионални, така и в домашни условия. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на гайковерт са:

Гайковерти

Гайковертите са машини, които се използват за отвиване и завиване на винтове, гайки и други скрепителни елементи. Благодарение на ударното си действие, постигат много високи честоти на работа. С тяхна помощ имате възможност да се справите с лекота с големи резбови скрепителни елементи, ръждясали, спечени или клеясали резби, големи винтове за дърво и др. Въпреки ударното си действие, гайковертите предават само минимални вибрации на ръката на работещият, така че имате възможност да ги използвате дълго време без да се натоварвате. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от електрически, пневматични и акумулаторни гайковерти на сравнимо ниски цени.
Електрическите гайковерти се характеризират с голяма мощност и опростена експлоатация. Електрическите гайковерти предимно се използват в професионалните сервизи и работилници.
Пневматичните гайковерти се захранват със сгъстен въздух, а не с електричество, което им позволява да бъдат използвани в лесно запалими и други опасни работни среди. Пневматичните гайковерти имат по – опростена конструкция в сравнение с електрическите, което прави повредите и ремонтите много по – редки. Пневматичните гайковерти се характеризират с голяма мощност, много здрава конструкция, дълъг експлоатационен живот и работа единствено зависеща от наличието на компресор за сгъстен въздух.
Акумулаторните гайковерти се задвижват от батерия и при тях липсва кабелът за захрванване със сгъстен въздух или електричество.
Акумулаторните гайковерти имат много по – малки размери и мощност в сравнение с електрическите и пневматичните гайковерти, но с тях имате възможност да достигнете до всеки труднодостъпен скрепителен елемент. Подходящи са използване, както в професионални, така и в домашни условия.
Малка част от другите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Крикове и преси
 • Колички за инструменти
 • Водни помпи и хидрофори
 • Бормашини
 • Перфоратори
 • Винтоверти

Оборудвани инструментални колички

Оборудвани инструментални колички в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Количките за инструменти, инструменталните куфари и органайзерите са чудесно попълнение за всеки домашен или професионален майстор. С тяхна помощ се постига ред и удобство по време на работа, както и удължаване на експлоатационният живот на инструментите благодарение на правилното им съхранение. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите, както празни инструментални колички, които сами да попълните с най – необходимите ви инструменти, така и предварително оборудвани с висококачествени инструменти шкафове. Качеството на всички предлагани от нас инструментални колички, органайзери и куфари е гарантирано от производители, като – Force, Topmaster, Hans Tools, Bolter и други.
При изборът на количка за инструменти, органайзер или куфар е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди и характеристиките на шкафа. Количките за инструменти предимно се използват в професионалните сервизи и се характеризират с голямо товароподемност и възможност за съхранение на голям брой инструменти в удобни чекмеджета. Инструменталните органайзери и куфари са подходящи, както за професионалните, така и за домашните работилници. В тях имате възможност да съхранявате сравнимо по – малко инструменти, но са с по – малки размери и лесно могат да бъдат транспортирани.
Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на инструментална количка, куфар или органайзер са:

Оборудвани инструментални колички

В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо избор от инструментални колички, куфари и органайзери на сравнимо ниски цени и експресна доставка в цялата страна.
Инструменталните колички предимно се използват в професионалните сервизи и работилници. Подреждането на инструментите в тях е в чекмеджета, като някои модели разполагат със специални модули за различните видове инструменти. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите колички за инструменти, които разполагат с 5, 6 или 7 чекмеджета. Ако разполагате с много на брой инструменти, имате възможност да намерите и надстройки за количките. За по – лесна подвижност, на количките за инструменти са монтирани колелца със спирачки, а за да се избегне внезапното им отваряне, разполагат и с централно заключване. Количките за инструменти се характеризират с метална, издръжлива на натоварване конструкция, голямо товароносимост и дълъг експлоатационен живот. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите, както празни инструментални колички, които сами да попълните, така и предварително оборудвани с висококачествени и внимателно подбрани инструменти.
Инструменталните куфари и органайзери се използват за съхранение на малък брой инструменти. В зависимост от модела и производителя, могат да бъдат произведени от метал или здрава пластмаса.
Малка част от другите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Крикове и преси
 • Пневматични гайковерти
 • Водни помпи и хидрофори
 • Бормашини
 • Перфоратори
 • Винтоверти

Хидравлични инструменти – винтов крик, хидравлични криковe, крик за скорости, кран за двигатели, хидравлични преси

Хидравлични инструменти – винтов крик, хидравлични криковe, крик за скорости, кран за двигатели, хидравлични преси в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Устройството на хидравличните машини е много елементарно, но доказало се във времето, като много надеждно и с голяма продуктивност. Принципното устройство на хидравличните машини са два свързани с тръба цилиндъра, които са с различни диаметри, а в тях са поставени бутала. Цялата система на хидравличните машини е запълнена с машинно масло.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от крикове и преси, като винтов крик, хидравлични криковe, крик за скорости, кран за двигатели, хидравлични преси на сравнимо ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас крикове и преси е гарантирано от производители, като Chicago Pneumatic, Rockforce, Yale, TMP, Forsage, Raider и др.
При изборът на хидравлични крикове и преси е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди и техническите характеристики на инструмента. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на крик или преса са:

Хидравлични инструменти – винтов крик, хидравлични криковe, крик за скорости, кран за двигатели, хидравлични преси

Криковете са товароподемни устройства за вертикално издигане на товари. Според техническите си характеристики, криковете биват винтови, хидравлични и пневматични.
Криковете тип крокодил са сред най – разпространените крикове, както в домашните, така и в професионалните сервизи. Криковете тип крокодил се характеризират с голяма товароподемност, ръчно задвижване и височина на повдигане на детайла – от 9 до 50см.
Хидравличните крикове са най – разпространените видове крикове на пазара. Хидравличните крикове се характеризират с лесна употреба, голяма товароподемност – при различните модели и производители варира от 2 до 20 тона, дълъг експлоатационен живот и здрава конструкция. Според задвижването си, хидравличните крикове се делят на ръчни и механични.
Винтовите крикове се използват за повдигане на различни видове превозни средства чрез поставяне на палецът им в специално оформена в купето кухина. Характеризират се с много голяма товароподемност – до 50 тона и здрава конструкция, но по – неудобни за работа в сравнение с хидравличните крикове.
Пневмохидравличните крикове са професионални инструменти с товароподемност до 60 тона.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голям избор и от специализирани инструменти и съоръжения, като – крикове за скорости или трансмисионни инструменти, кранове за повдигане на двигатели, хидравлични скоби за пружини, цилиндри за събиране, разпъвачки, хидравлични преси и др.
Хидравличните преси са специализирани машини за рязане, щанцоване и огъване на различни видове тръби. Хидравличните преси предимно се използват за различни ремонтни дейности, които се извършват по автомобили, като избиване на лагери, водопроводни инсталации и др.
Малка част от другите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Колички за инструменти
 • Пневматични гайковерти
 • Водни помпи и хидрофори
 • Бормашини
 • Перфоратори
 • Винтоверти

Пневматични ударни гайковерти

Пневматични ударни гайковерти в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Гайковертите са професионални машини за отвиване и завиване на винтове, гайки и други скрепителни елементи. Пневматичните ударни гайковерти работят чрез ударно действие, което представлява серия удари с голяма честота. Ударното действие позволява на гайковертите да достигат работни стойности, които значително надвишават тези на стандартните модели отвертки и бормашини. Пневматичните гайковерти работят със сгъстен въздух от компресор, а не с електричество, което ги прави по – безопасни за работа в опасни и лесно запалими среди. Пневматичните машини разполагат с много по – опростена конструкция в сравнение с електрическите, което ги прави много по – издръжливи на големи натоварвания и с много по – дълъг експлоатационен живот.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от пневматични, електрически и акумулаторни гайковерти на сравнимо ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас гайковерти е гарантирано от производители, като –  Force, Hans Tools, Chicago Pneumatic, Jonnesway, Bosch, Skil, Metabo, Raider, RTR, Einhell и др.
При изборът на гайковерт е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди и техническите характеристики на машината. Пневматичните и електрическите гайковерти са професионални машини с висок въртящ момент и дълъг експлоатационен живот. Акумулаторните гайковерти могат да се използват, както в професионалните, така и в домашните сервизи. Много са удобни за работа в тесни пространства, защото нямат захранващ кабел или маркуч, но работата с тях изцяло зависи от заряда на батерията им. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на нов гайковерт са:

Пневматични ударни гайковерти

Гайковерти са машини, които могат да се използват, както в професионалните, така и в домашните автосервизи за отвиване и завиване на винтове, гайки и други скрепителни елементи. Благодарение на ударното си действие, пневматичните гайковерти могат да се справят с лекота с големи резбови скрепителни елементи, ръждясали или спечени клеясали резби, големи винтове за дърво, както и да притегнат достатъчно здраво гайките на най – отговорните съединения. Въпреки работата чрез ударно действие, пневматичните гайковерти не натоварват ръката на работещият с тях, защото почти не предизвикват откат.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от пневматични, електрически и акумулаторни гайковерти.
Електрическите гайковерти са професионални машини, които се характеризират с голяма мощност и лесна експлоатация.
Пневматичните гайковерти са изборът на по – голямата част от професионалистите. Характеризират се с голяма мощност, висок въртящ момент, лесна употреба, дълъг експлоатационен живот и много здрава конструкция.
Акумулаторните гайковерти могат да се използват, както в професионалните, така и в домашните сервизи. Много са удобни за работа в тесни пространства, защото нямат захранващ кабел или маркуч, но работата с тях изцяло зависи от заряда на батерията им. Мощността на акумулаторните гайковерти е в пъти по – малка от тази на пневматичните и електрическите гайковерти. Акумулаторните гайковерти предимно се използват за отвиване и завиване на малки скрепителни елементи.

Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Инструментални колички
 • Крикове и преси
 • Водни помпи и хидрофори
 • Лебедки и телфери
 • Шмиргели
 • Машини за плочки
 • Бетонобъркачки и миксери

Шкафове за инструменти

Шкафове за инструменти в онлайн магазинът за машини и инструменти el-mashini.bg. Количките за инструменти, инструменталните куфари и органайзерите се използват за подредба и съхранение на инструментите. Шкафовете за инструменти са чудесно попълнение за всеки домашен или професионален сервиз, защото с тяхна помощ се постига ред и удобство по време на работа. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от колички за инструменти, инструментални куфари и органайзери на сравнимо ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас шкафове за инструменти е гарантирано от производители, като Force, Topmaster, Hans Tools, Bolter и др.
При изборът на шкаф за инструменти е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди, характеристиките на закупуваният шкаф и броят на инструментите с които разполагате. Количките за инструменти предимно се използват в професионалните автосервизи и работилници за съхранение на голям брой инструменти. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите, както предварително попълнени с висококачествени инструменти колички, така и празни. Инструменталните куфари и органайзерите предимно се използват в домашните работилници за съхранение на малък брой инструменти или за по – лесното им пренасяне. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на шкаф за инструменти, са:

Шкафове за инструменти

Количките за инструменти се използват за съхранение на инструменти в професионалните автосервизи и работилници. При тях инструментите се слагат в чекмеджета, в които може да има специално пригодени модули (платна за инструменти). В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите колички за инструменти с 5, 6 или 7 чекмеджета, както и допълнителни надстройки за тях. За по – лесна мобилност, количките за инструменти са снабдени с колелца със спирачки, а за да се предотврати внезапното им отваряне, разполагат и с централно заключване. Конструкцията им е метална, устойчива на натоварвания и с голяма товароподемност. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите, както необорудвани колички за инструменти, така и предварително попълнени с внимателно подбрани, висококачествени инструменти колички.
Органайзерите и инструменталните куфари предимно се използват за съхранение на малък брой инструменти или по – лесното им пренасяне. Характеризират се с широкоспектърно приложение, ниски цени, метална или пластмасова конструкция с голяма товароподемност и лесна мобилност. Органайзерите и инструменталните куфари са чудесно попълнение за всеки дом и домашна работилница.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от колички за инструменти, инструментални куфари и органайзери на сравнимо ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас шкафове за инструменти е гарантирано от производители, като Force, Topmaster, Hans Tools, Bolter и др.
Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Крикове и преси
 • Водни помпи и хидрофори
 • Пневматични гайковерти
 • Лебедки и телфери
 • Шмиргели
 • Машини за плочки
 • Бетонобъркачки и миксери

Хидравлични инструменти – крикове и преси

Хидравлични инструменти – крикове и преси в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Хидравличните машини се характеризират с много елементарно, но ефикасно техническо устройство, което се е доказало през годините и почти не е променяно. Устройството на хидравличните машини е два свързани с тръба цилиндъра, в които са поставени бутала, а цялата система е запълнена с машинно масло. Под този принцип на работа са конструирина всички хидравлични машини, като криковете и пресите.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от винтов крик, хидравлични криковe, крик за скорости, кран за двигатели, хидравлични преси, хидравлични тръбогибки, хидравлични разпъвачки на сравнимо ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас крикове и преси е гарантирано от производители, като Chicago Pneumatic, Rockforce, TMP, Raider, Forsage и др.
Криковете са товароподемни устройства за вертикално издигане на товари. Според начина си на работа и конструкцията си, криковете биват хидравлични, винтови и пневматични.
Хидравличните преси са машини за рязане, щанцоване, огъване на различен вид тръби и др.
При изборът на хидравлични крикове и преси е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди и техническите характеристики на машината. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на хидравлични крикове и преси са:

Хидравлични инструменти – крикове и преси

В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от винтов крик, хидравлични криковe, крик за скорости, кран за двигатели, хидравлични преси, хидравлични тръбогибки, хидравлични разпъвачки на сравнимо ниски цени.
Винтовите крикове се използват за повдигане на превозни средства, чрез поставяне на палецът им в точно определено място в купето. Винтовите крикове се характеризират с голяма товароподемност – до 50 тона, но не много удобни за употреба.
Хидравличните крикове се характеризират с дълъг експлоатационен живот, лесна употреба и товароподемност от 2 до 20 тона. Според начина си на задвижване се делят на ръчни и механични. Хидравличните крикове са сред най – търсените крикове на пазара, заради лесната употреба и сравнимо ниските им цени.
Криковете тип крокодил са сред най – търсените видове крикове на пазара и намират широко приложение, както в професионалните, така и в домашните работилници. Характеризират се с лесна употреба, голяма товароподемност, ниски цени и височина на повдигане на елементите от 9 до 50 см.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голям избор и от специализирани крикове, като крикове за скорости или трансмисионни инструменти, кранове за повдигане на двигатели, хидравлични скоби за пружини, цилиндри за събиране, разпъвачки, хидравлични преси и др.
Хидравличните преси са машини за рязане, щанцоване, огъване на различен вид тръби и др.
Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Инструментални колички
 • Водни помпи и хидрофори
 • Пневматични гайковерти
 • Лебедки и телфери
 • Шмиргели
 • Машини за плочки
 • Бетонобъркачки и миксери