Компресори – Бутални компресори, Винтови Компресори

Бутални и винтови компресори в онлайн магазинът за машини – el-mashini.bg. Компресорите са машини, които се използват за нагнетяване на газове (увеличават налягането им, като намаляват обема им). Принципът им на работа е доста опростен – засмукват въздух, повишават налягането му и го изпращат към съответният консуматор. Компресорите предимно се използват за захранване на различни видове пневматични машини със сгъстен въздух. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от бутални и винтови компресори на сравнимо ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас бутални и винтови компресори е гарантирано от производители като – Raider, RTR, Einhell, Bosch, Skil, Metabo и други.
При изборът на компресор е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди. Една от основните характеристики на компресорите е устройството им. Според начина си на действие, компресорите се разделят на бутални и винтови, а според конструкцията си на едностъпални и многостъпални. Друга основна техническа характеристика на компресорите е големината на ресоверът им. С големината му се намаляват вибрациите по време на работа, а въздушната струя е по – спокойна и равномерна. Масово предлаганите на пазара компресори са с въздушни резервоар в границите 12 – 50 литра. Малка част от останалите технически характеристики, на които трябва да обърнете внимание са – тяхната производителност, налягане при изхода, степен на сгъстяване, консумирана мощност, ниво на шум, както и размерът и теглото им.
Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на компресор са:

Компресори – Бутални компресори, Винтови Компресори

Бутални компресори
Буталните компресори, като конструкция са най – старият вид компресори, които се предлагат на пазара. През годините са се доказали, като много ефективни и благодарение на сравнимо ниските си цени са сред най – търсените и използваните компресори на пазара. Характеризират се с елементарна и компактна конструкция, както и с висока ефективност на сгъстителния процес. В зависимост от максималното налягане, което предоставят на консуматорите си, буталните компресори се делят на два основни вида – бутални компресори за ниско налягане и бутални компресори за високо налягане. Максималното налягане на изхода за буталните компресори за ниско налягане е 15 bar. Масово продаваните компресори осигуряват налягане на въздуха до около 8 bar, което може да се регулира.
Компресори за средно и високо налягане сгъстяват газа до 100 bar. Този тип компресори са изцяло с индустриална цел и малко серийно производство.

Винтови компресори
Винтовите компресори покриват широки диапазон от мощности, подходящо решение за приложения, изискващи ниски налягания и голям дебит при висока ефективност на процеса. Винтовите компресори се характеризират с надеждност, дълъг експлоатационен живот, компактна конструкция и лесна експлоатация.

Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Колички за инструменти
 • Гайковерти
 • Крикове и преси
 • Водни помпи и хидрофори
 • Комплекти гедорета

 

Шкафове за инструменти

Шкафове за инструменти в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Шкафовете за инструменти са чудесен помощник за всеки домашен или професионален майстор. С тяхна помощ се постига ред и удобство по време на работа, както и по – добро съхранение на различните инструменти. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от колички за инструменти, органайзери и инструментални куфари на сравнимо ниски цени и експресна доставка за цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас колички за инструменти, органайзери и инструментални куфари е гарантирано от топ производителите, като – Force, Topmaster, Hans Tools, Bolter и други.
При изборът на количка за инструменти, органайзер или инструментален куфар е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди и количеството на инструментите с които разполагате. Всички предлагани от нас колички за инструменти, органайзери и инструментални куфари са произведени от качествени материали и са издръжливи на големи натоварвания. Количките за инструменти предимно се изолзват в професионалните работилници за ремонт на машини. Органайзерите и инструменталните куфари са сравнимо по – малки по размер и предимно се използват за съхранение на инструментите в дома или за по – лесното им пренасяне. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на нов шкаф за инструменти са:

Шкафове за инструменти

Количките за инструменти се използват предимно в професионалните работилници, които се занимават с ремонт на машини. Конструкцията им е метална и издръжлива на големи натоварвания и разполагат с голяма товароносимост. Инструментите се подреждат в чекмеджета в специални модели или директно в отделението. По – голямата част от предлаганите модели колички за инструменти разполагат с пет, шест или седем чекмеджета, но в нашият онлайн магазин за инструменти имате възможност да намерите и надстройки. За по – добра мобилност на количките за инструменти се слагат колелца с възможност за застопоряване. Количките имат централно заключване при което внезапното отваряне на някое от чекмеджетата е невъзможно. В нашият онлайн магазин за инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от оборудвани с висококачествени инструменти или празни, които вие да попълните колички за инструменти на сравнимо ниски цени.
Органайзерите и инструменталните куфари са омален вариант на количките за инструменти. Произвеждат се от метал или здрава пластмаса. Характеризират се със сравнимо голяма вместимост и издръжлива конструкция. Органайзерите и инструменталните куфари се използват предимно в домашни условия или за по – лесно пренасяне на инструментите.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от колички за инструменти, органайзери и инструментални куфари на сравнимо ниски цени и експресна доставка за цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас колички за инструменти, органайзери и инструментални куфари е гарантирано от топ производителите, като – Force, Topmaster, Hans Tools, Bolter и други.
Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Крикове и преси
 • Гайковерти
 • Компресори
 • Водни помпи и хидрофори
 • Комплекти гедорета
 • Лебедки и телфери

Хидравлични машини – крикове и преси

Хидравлични машини – крикове и преси в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от винтов крик, хидравлични криковe, крик за скорости, кран за двигатели, хидравлични преси, хидравлични тръбогибки, хидравлични разпъвачки на сравнимо ниски цени. Качеството на всички предлагани от нас крикове и преси е гарантирано от най – добрите производители на пазара.
Принципно устройство на хидравличните машини са два свързани с тръба цилиндъра с различни диаметри. В тях са поставени бутала, а системата е запълнена с течност – машинно масло. Под този принцип работят различните по модел и предназначение хидравлични крикове и преси. Въпреки опростеното си устройство, хидравличните машини са се доказали през годините, като много надеждни и мощни машини с широкоспектърно приложение.
При изборът на крикове и преси е най – важно да се съобразите със специфичните си изисквания. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на хидравличните машини, като крикове и преси са:

Хидравлични машини – крикове и преси

Крикове – Основни характеристики
Криковете като предназначение са товароподемни устройства за вертикално издигане на товари. Според начина си на работа биват: винтови, хидравлични и пневматичен.

Винтов крик
Винтовият крик се използва за повдигане на превозни средства чрез поставяне на палеца в специално пригодена в купето кухина. Въпреки голямата си товароподемност – до 50 тона, винтовите крикове се използват по – малко от хидравличните, заради особеностите при повдигането с тях.

Хидравличен крик
Хидравличните крикове са сред най – търсените и използвани крикове на пазара. Товароподемността им е в границите 2 – 20 тона и се характеризират с дълъг експлоатационен живот и издръжливост на големи натоварвания.

Крик тип крокодил
Криковете тип крикодил с ръчно задвижване се използват широко, както в домашните, така и в професионалните сервизи. В зависимост от модела и производителят, височината на издигането на товара е в границите 9 – 50 см.

Пневмохидравличните крикове
Пневмохидравличните крикове са изцяло специализирани, професионални инструменти с товороподемност 20 до 60т.

Крикове за скорости или трансмисионни инструменти
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите и голям брой специализирани крикове, като – крикове за скорости или трансмисионни инструменти, кранове за повдигане на двигатели, хидравлични скоби за пружини, цилиндри за събиране, разпъвачки, хидравлични преси и др.

В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от винтов крик, хидравлични криковe, крик за скорости, кран за двигатели, хидравлични преси, хидравлични тръбогибки, хидравлични разпъвачки на сравнимо ниски цени. Качеството на всички предлагани от нас крикове и преси е гарантирано от най – добрите производители на пазара.
Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Колички за инструменти
 • Гайковерти
 • Компресори
 • Водни помпи и хидрофори
 • Комплекти гедорета

Електрически гайковерти, акумулаторни гайковерти и пневматични гайковерти

Електрически гайковерти, акумулаторни гайковерти и пневматични гайковерти в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Гайковертите са машини, които се използват за завиване и отвиване на винтове и гайки. В зависимост от техническите си особености, различните видове гайковертите имат професионално или домашно приложение. Гайковертите са ударни машини, т.е. въртящият момент се предава чрез серия удари с голяма честота. Тази техническа особеност на гайковертите ги прави изключително мощни машини, които могат да се справят с лекота с всеки скрепителен елемент. Въртящият момент на гайковертите в пъти надвишава този на бормашините или на обикновенните отвертки.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от електрически гайковерти, акумулаторни гайковерти и пневматични гайковерти на сравнимо ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас гайковерти е гарантирано от производители, като – Force, Hans Tools, Chicago Pneumatic, Jonnesway, Bosch, Skil, Metabo, Raider, RTR, Einhell и др. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на нов гайковерт са:

Електрически гайковерти, акумулаторни гайковерти и пневматични гайковерти

В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от гайковерти с различно задвижване – електрически, акумулаторни и пневматични. Гайковертите се използват за отвиване и завиване на различни скрепителни елементи, като винтове и гайки. Благодарение на ударното си действие, гайковертите могат да се справят с лекота с всяка задача. С тяхна помощ имате възможност да отвивате и завивате големи резбови скрепителни елементи, клеясали резби, големи винтове за дърво и други. Поради всички изброени характеристики, гайковертите се използват в абсолютно всички професионални работилници, а по – малките модели, като акумулаторните гайковерти са подходящи за всеки дом. Въпреки ударното си действие и високият въртящ момент, гайковертите са така конструирани, че не натоварват ръката на работещият.
Акумулаторните гайковерти са най – малките и широко достъпни гайковерти на пазара. Въпреки малките си размери, акумулаторните гайковерти са доста мощни и намират широко приложение, както в професионалните работилници, така и в дома. Те се задвижват от батерия и по време на работа с тях, не сте ограничени от кабел или маркуч.
Пневматичните гайковерти работят със сгъстен въздух, а не с електричество и поради тази причина се нуждаете от компресор за въздух. Тези машини разполагат с много по – опростена конструкция в сравнение с електрическите гайковерти и техническите повреди при тях са рядкост. Пневматичните гайковерти са мощни машини, които се използват в професионалните сервизи и работилници. Характеризират се с дълъг експлоатационен живот, мощност и издръжливост на големи натоварвания.
Електрическите гайковерти са мощни машини с голяма сила на удара и опростен работен процес, зависещи единствено от наличието на електрически ток.

Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Крикове и преси
 • Лебедки и телфери
 • Пневматични машини
 • Колички за инструменти
 • Акумулаторни машини
 • Водни помпи и хидрофори
 • Винтоверти

Колички за инструменти

Колички за инструменти, органайзери и инструментални куфари в онлайн магазинът за машини и инструменти –  el-mashini.bg. Количките за инструменти, органайзерите и инструменталните куфари служат за пренасяне и съхранение на различни видове инструменти. С тяхна помощ се постига подреденост и удобство по време на работа, както в професионалните работилници, така и в дома. В зависимост от специфичните ви нужди и броят инструменти с които разполагате имате възможност да избирате от висококачествени и издръжливи колички за инструменти, органайзери и куфари. Качеството на всички предлагани от нас колички, куфари и органайзери за инструменти е гарантирано от производители, като Force, Topmaster, Hans Tools, Bolter и др. Всички предлагани от нас машини и инструменти са на сравнимо ниски цени и експресна доставка за цялата страна.
При изборът на количка, куфар или органайзер е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди и броят инструменти, с които разполагате. Количките са предназначени за голям брой за инструменти и предимно се използват в професионалните работилните или в големите домашни гаражи. Куфарите и органайзерите се използват, когато разполагате с малко на брой инструменти или за пренасяне. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на количка, куфар или органайзер за инструменти са:

Колички за инструменти, органайзери и инструментални куфари

Количките за инструменти предимно се използват в професионалните автосервизи. Конструкцията на количките за инструменти е метална, устойчива на натоварване, а статичната им товароносимост варира в големи граници. Подреждането на инструментите е в чекмеджета, като повечето модели разполагат с 5, 6 и 7. При нужда имате възможност и да закупите надстройка за количките за инструменти. В зависимост от модела на количката, подреждането на инструментите става в специалн модули или направо в чекмеджетата. За по – добра мобилност количките разполагат с колелца със спирачки. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите необорудвани колички и оборудвани с внимателно подрани инструменти. Количките за инструменти разполагат с централно заключване при което внезапното отваряне на някое от чекмеджетата е невъзможно.
Органайзерите и куфарите са умален модел на количките за инструменти. Използват се, когато работещият разполага с малко на брой инструменти или за по – лесно пренасяне на инструментите. Конструкцията им може да бъде метална или пластмасова, устойчива на големи натоварвания.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от колички за инструменти, органайзери и инструментални куфари на сравнимо ниски цени. Качеството им е гарантирано от производители, като – Force, Topmaster, Hans Tools, Bolter и др.
Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Крикове и преси
 • Лебедки и телфери
 • Пневматични машини
 • Гайковерти
 • Акумулаторни машини
 • Водни помпи и хидрофори
 • Винтоверти

Хидравлични крикове и преси

Хидравлични крикове и преси в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Хидравличните машини разполагат с много просто устройство, но много ефективно – два свързани с тръба цилиндъра с различни диаметри, в които са поставени бутала, а системата е запълнена с течност – машинно масло. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от крикове и преси на най – ниски цени и експресна доставка за цялата страна. Малка част от криковете и пресите, които сме приготвили за вас са винтов крик, хидравлични криковe, крик за скорости, кран за двигатели, хидравлични преси, хидравлични тръбогибки, хидравлични разпъвачки и др. Качеството на всеки един крик или преса е гарантирано от топ производителите на пазара.
При изборът на нов крик или преса е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът са:

Хидравлични крикове и преси

Криковете са товароподемни устройства за вертикално издигане на товари. Според конструкцията и начина си на работа биват – винтови, хидравлични и пневматични.
Винтовите крикове са предназначени за повдигане на товари до 50 тона чрез палец, който се поставя в точно определено място на купето. Въпреки сравнимо голямата си товароподемност са по – рядко използвани в сравнение с хидравличните крикове.
Хидравличните крикове са сред най – използваните и търсени видове крикове на пазара. Различните модели разполагат с товароподемност от 2 до 20 тона. Хидравличните крикове се характеризират с голяма товароподемност, дълъг живот на експлоатация, както и устойчива конструкция.
Криковете тип крокодил с ръчно задвижване са широко използвани, както за домашни, така и за професионални нужди. Различните модели повдигат товара от 9 до 50 см.
Пневмохидравличните крикове са изцяло специализирани, професионални инструменти с товороподемност 20 до 60т.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите и голям брой специализирани инструменти, като – крикове за скорости или трансмисионни инструменти, кранове за повдигане на двигатели, хидравлични скоби за пружини, цилиндри за събиране, разпъвачки, хидравлични преси и други.
Хидравличните преси могат да се определят като ковашко-щамповъчни устройства за рязане, щанцоване, огъване на различен вид тръби и да бъдат класифицирани по различни признаци. Подходящи са за извършване на ремонтни дейности по автомобили – избиване на лагери, водопроводни инсталации и много други области.
Освен крикове и преси в нашият онлайн магазин за машини инструменти имате възможност да намерите и:

 • Колички за инструменти
 • Лебедки и телфери
 • Пневматични машини
 • Гайковерти
 • Акумулаторни машини
 • Водни помпи и хидрофори
 • Винтоверти

Водни помпи

Водни помпи в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Водните помпи се използват за поливане и напояване на различни видове насаждения, както и за изпомпване на вода от различни водни резервоари или помещения. Приложението на водната помпа единствено зависи от специфичните ви нужди и от техническите характеристики на машината. В нашият онлайн магазин имате възможност да намерите голямо разнообразие от водни помпи и хидрофори на най – ниски цени и експресна доставка за цялата страна. В зависимост от техническите си характеристики и приложението си, помпите за вода се делят на градински водни помпи, бензинови водни помпи, потопяеми и дренажни водни помпи, помпи за силно замърсени води и хидрофори. Качеството на всички предлагани от нас водни помпи и хидрофори е гарантирано от производители, като – Raider, RTR, Einhell, Bosch, Skil, Metabo други.
При изборът на водна помпа е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди, за да имате възможност да закупите най – правилната машина. Според водата, която могат да изпомпват водните помпи се делят на два основни вида – водни помпи за чиста вода и водни помпи за мръсна вода. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на водна помпа или хидрофор са:

Водни помпи

В нашият онлайн магазин имате възможност да намерите голямо разнообразие от водни помпи и хидрофори на най – ниски цени и експресна доставка за цялата страна. В зависимост от техническите си характеристики и приложението си, помпите за вода се делят на градински водни помпи, бензинови водни помпи, потопяеми и дренажни водни помпи, помпи за силно замърсени води и хидрофори.
Градинските водни помпи са най – търсените помпи на пазара. Използват за поливане на различни видове насаждения. Характеризират се с лесна експлоатация, ниски цени и лесна поддръжка. Градинските водни помпи са подходящи за използване както в домашни условия, така и за професионална употреба. Максималната дълбочина на засмукване е мак. 8 – 9 метра и изхвърляне на водата на 20 – 40 метра.
Бензиновите водни помпи се използват когато нуждите от вода са в големи количества, а наличието на електричество ограничени. Характеризират се с издръжливост на големи натоварвания, дълъг експлоатационен живот, както и голяма мощност.
Потопяемите и дренажните водни помпи се използват когато изпомпваната вода е на по – голяма дълбочина. Този вид водни помпи са сред най – търсените на пазара, заради разностранното си приложение. Потопяемите и дренажните водни помпи могат да се използват за изпразване на водни басейни, отводняване на мазета и други помещения, за изпразване на дренажни шахти, изпомпване на вода от кладенци и други.
В нашият онлайн магазин имате възможност да намерите голямо разнообразие от градински водни помпи, бензинови водни помпи, потопяеми и дренажни водни помпи, помпи за силно замърсени води и хидрофори на сравнимо ниски цени. Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Крикове и преси
 • Инструментални колички
 • Лебедки и телфери
 • Пневматични машини
 • Гайковерти

Колички за инструменти

Колички за инструменти в онлайн магазинът за машини и инструменти на el-mashini.bg. Количките за инструменти са незаменим помощтник за всеки домашен или професионален майстор. Те служат за подредба, съхранение или по – лесно пренасяне на различни видове инструменти и други части. С тяхна помощ се постига по – организиран, бърз и приятен работен процес. В зависимост от големината, конструкцията и материала от който са произведени количките за инструменти се делят на три основни вида – колички за инструменти, инструментални куфари и органайзери. Всеки един от изброените модели си има специфични особености и по – подходящо приложение в определени ситуации.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от инструментални колички, куфари и органайзери на сравнимо ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас инструментални колички, куфари и органайзери е гарантирано от производители, като Force, Topmaster, Hans Tools, Bolter и други.
При изборът на инструментална количка, куфар или органайзер е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди и количеството инструменти с което разполагате. Всички предлагани от нас инструментални колички, куфари и органайзери са произведени от издръжливи на натоварване материали с голяма товароподемност. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на инструментална количка, куфар или органайзер са:

Колички за инструменти

Количките за инструменти основно се използват в професионални сервизи, които се занимават с ремонт на различни видове техника. По – голямата част от предлаганите модели на пазара разполагат с 5, 6 или 7 чекмеджета. Ако разполагате с много инструменти или са се увеличили след закупуването на количката за инструменти, имате възможност да сложите допълнителна надстройка. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от оборудвани инструментални колички, пълни с добре подбрани инструменти или празни инструментални колички, които да попълните сами. Количките имат централно заключване при което внезапното отваряне на някое от чекмеджетата е невъзможно. За по – лесна мобилност количките разполагат с колелца. Количките за инструменти се характеризират с голяма товароносимост, конструкцията е метална и  здрава, устойчива на натоварвания.
Органайзерите и инструменталните куфари са чудесно попълнение за всеки дом или ако се нуждаете от лесно преносим куфар за инструменти. Различните видове и модели инструментални куфари и органайзери се произвеждат от метал или много здрава пластмаса. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от колички за инструменти, органайзери и инструментални куфари на най – ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Всички предлагани от нас колички за инструменти, органайзери и инструментални куфари са с качество гарантирано от любимите ви производители, като – Force, Topmaster, Hans Tools, Bolter и др.
Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Водни помпи и хидрофори
 • Крикове и преси
 • Лебедки и телфери
 • Пневматични машини
 • Гайковерти
 • Компресори

Крикове и преси

Крикове и преси в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Криковете и пресите са хидравлични машини, които служат за вертикално повдигане на товари. Криковете намират широко приложение там, където повдигането и преместването на товари е в големи количества. Принципно устройство на хидравличните машини са два свързани с тръба цилиндъра с различни диаметри. В тях са поставени бутала, а системата е запълнена с течност – машинно масло. Под този принцип работят различните по модел и предназначение хидравлични крикове и преси.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от хидравлични инструменти, като крикове и преси – винтов крик, хидравлични криковe, крик за скорости, кран за двигатели, хидравлични преси, хидравлични тръбогибки, хидравлични разпъвачки. Цените са сравнимо ниски, а доставката експресна за цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас крикове и преси е гарантирано от производители, лидери на пазара в областта на хидравличните машини. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на хидравлични инструменти са:

Крикове и преси

Принципно устройство на хидравличните машини е много опростено, но изключително ефективно и издръжливо на големи натоварвания. То е два свързани с тръба цилиндъра с бутала запълнена с машинно масло. Това е принципното устройство на всички модели хидравлични преси и крикове. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от крикове и преси, както и много специализирани хидравлични инструменти, като – кранове за сваляне на двигатели, хидравлични крикове за скоростни кутии, хидравлични тръбогибки, както и хидравлични разпъвачки, които са незаменими инструменти във всяка работилница занимаваща се с ремонтиране на машини.
Криковете като предназначение са товароподемни устройства за вертикално издигане на товари. Според начина си на работа биват: винтови, хидравлични и пневматичен.
Винтовите крикове се използват за повдигане на автомобили и други превозни средства чрез поставяне на палеца им в спрециално предвидено място. Характеризират се с сравнително голяма товароподемност, но по – ограничено приложение от хидравличните крикове.
Хидравличните крикове имат голямо товароподемност – до 20 тона и доста широкоспектърно приложение. Поради тези причини са сред най – търсените на пазара крикове.
Криковете тип Крокодил са най – разпостранениият вид крикове в домашните гаражи и много сервизи. Криковете тип крокодил са с ръчно задвижване и имат възможност да повдигат детайла между 9 и 50 см в зависимост от модела.
Хидравличните преси могат да се определят като ковашко-щамповъчни устройства за рязане, щанцоване, огъване на различен вид тръби и да бъдат класифицирани по различни признаци.

Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Водни помпи и хидрофори
 • Колички за инструменти
 • Лебедки и телфери
 • Пневматични машини
 • Гайковерти
 • Компресори

Хидравлични преси и крикове

Хидравлични преси и крикове в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Хидравличните машини намират широко приложения в различни машини и съоръжения, заради опростената си конструкция и издръжливостта си на големи натоварвания. Принципно устройство на хидравличните машини са два свързани с тръба цилиндъра с различни диаметри. В тях са поставени бутала, а системата е запълнена с течност – машинно масло.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от хидравлични инструменти, като крикове и преси – винтов крик, хидравлични криковe, крик за скорости, кран за двигатели, хидравлични преси, хидравлични тръбогибки, хидравлични разпъвачки. Цените са сравнимо ниски, а доставката експресна за цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас крикове и преси е гарантирано от производители, лидери на пазара в областта на хидравличните машини.
Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на хидравлични инструменти са:

Хидравлични преси и крикове

Принципно устройство на хидравличните машини са два свързани с тръба цилиндъра с различни диаметри. В тях са поставени бутала, а системата е запълнена с течност – машинно масло. Това е принципното устройство на всички модели хидравлични преси и крикове. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите и много специализирани хидравлични инструменти, като – кранове за сваляне на двигатели, хидравлични крикове за скоростни кутии, хидравлични тръбогибки, както и хидравлични разпъвачки, които са незаменими инструменти във всяка работилница занимаваща се с ремонтиране на машини.
Криковете като предназначение са товароподемни устройства за вертикално издигане на товари. Според начина си на работа биват: винтови, хидравлични и пневматичен.
Най – разпространените видове крикове на пазара са винтовият крик, хидравличният крик, както и крика тип крокодил.
Винтовият крик предимно се използва за повдигане на моторни превозни средства, най – често автомобили. Пригодени са за повдигане на точно определено място чрез поставяне на палеца им в специално оформена в купето кухина. Поради тази техническа особеност винтовите крикове имат по – ограничено приложение от хидравличните крикове. В зависимост от модела и производителят, винтовите крикове имат товароподемност до 50 тона.
Хидравличните крикове са сред най – предпочитаните на пазара, заради широкото си приложение, дългият експлоатационен живот и голямата товароподемност – до 20 тона. Криковете тип Крокодил са най – разпостранениият вид крикове в домашните гаражи и много сервизи. Криковете тип крикодил са с ръчно задвижване и имат възможност да повдигат детайла между 9 и 50 см в зависимост от модела.
Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Водни помпи и хидрофори
 • Колички за инструменти
 • Лебедки и телфери
 • Пневматични машини
 • Гайковерти
 • Компресори