Колички за инструменти

Колички за инструменти в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Количките за инструменти се използват за подредба на инструментите и с тяхна помощ се постига ред, бързина и удобство по време на работа. Количките за иснтрументи са чудесни попълнение за всеки домашен или професионален майстор. Всички предлагани от нас колички за инструменти са с метална, издръжлива на големи натоварвания и тежести конструкция. Освен колички за инструменти, в нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите и инструментални куфари и органайзери. Тяхното приложение също за съхранение и подредба на инструменти, но в по – малки количества. Инструменталните куфари и органайзери са много удобни, когато се налага да се пренасят инструменти или за домашна употреба.
Качеството на всички предлагани от нас инструментални колички, куфари и органайзери е гарантирано от производители, като – Hans Tools, StahlMayer, Force, Topmaster, Bolter и други. Цената им е сравнимо ниска, а доставката експресна за цялата страна.
Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на нова количка за инструменти, шкаф или органайзер са:

Колички за инструменти

Количките за инструменти са чудесно попълнение за всеки сервиз, който се занимава с ремонтна дейност. Служат за подреждане на всички видове инструменти в чекмеджета. По – голямата част от предлаганите на пазара колички за инструменти разполагат с 5 – 7 чекмеджета, но могат да бъдат закупени и надстройки в случай, че разполагате с много  на брой инструменти. Инструментите могат да бъдат поставени в специални модули или направо в чекмеджето. Конструкцията на количките за инструменти е метална и устойчива на големи натоварвания и тежести. За по – лесна мобилност имат монтирани колелца със спирачки. Чекмеджетата на количките за инструменти са с централно заключване, така че внезапното им отваряне е невъзможно. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите, както напълно оборудвани с висококачествени инструменти колички, така и празни, които сами да попълните.
Инструменталните куфари и органайзери служат за съхранение или пренасяне на по – малко на брой инструменти. В зависимост от модела и производителят могат да бъдат метални или пластмасови. Инструменталните куфари и органайзери са много подходящи за домашните майстори, поради ниските си цени.
Качеството на всички предлагани от нас инструментални колички, куфари и органайзери е гарантирано от производители, като – Hans Tools, StahlMayer, Force, Topmaster, Bolter и други. Цената им е сравнимо ниска, а доставката експресна за цялата страна. Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин са:

 • Крикове и преси
 • Водни помпи и хидрофори
 • Лебедки и телфери
 • Гайковерти
 • Акумулаторни машини

Градински водни помпи

Градински водни помпи в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Водните помпи са широко използвани, както за професионално, така и за домашно напояване. Приложението на водните помпи е много широкоспектърно и изцяло зависи от специфичните ви нужди и техническите характеристики на машината. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от градински водни помпи на сравнимо ниски цени. Качеството на всички предлагани от нас помпи е гарантирано от производители, като – Raider, RTR, Einhell, Bosch, Skil, Metabo и други.
Водните помпи се делят на градински водни помпи, помпи с пресостат, дълбочинни помпи, потопяеми помпи за чиста и мръсна вода, комбинирани потопяеми помпи, помпи за силно замърсени води, бензинови водни помпи и хидрофори. При изборът на помпа е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди и вида на изпомпваната вода. С изключение на специализираните помпи за замърсена вода, всички помпи трябва да се използват само с чиста. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на водна помпа са:

Градински водни помпи

Градинските водни помпи са сред най – използваните и търсени помпи на пазара. Тези помпи са електрически и са пригодени за монтаж на сухо. Различните видове и модели градински водни помпи имат различни показатели за дълбочина на засмукване и дължина на изхвърляне на водата. По – голямата част от моделите засмукват водата от дълбочина 8 – 9 метра и я изхвърлят на 20 – 40 метра. Градинсите водни помпи се характеризират с лесна и продължителна експлоатация, ниски цени и компактни размери.
Бензиновите водни помпи се използват, когато земеделските площи са отдалечени от електричество или се нуждаете от вода в големи количества. Бензиновите водни помпи са много мощни машини с голям дебит и устойчивост на големи натоварвания. Предимно се използват за напояване и отводняване на професионално ниво.
Водните помпи за силно замърсени води се използват, когато изпомпваната вода съдържа твърди частици с размери 5 – 70 мм. Използването на замърсена вода със стандартните водни помпи е недопустимо, защото веднага води до повреди. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите и комбинация между двата модела помпи, които са сред най – търсените на пазара, заради способността им да работят в различни условия.
Потопяемите и дренажните водни помпи се използват, когато трябва да се засмуква вода от голяма дълбочина. Този вид помпи имат много широко приложение, като – изпразване на водни басейни, отводняване на мазета и други помещения, за изпразване на дренажни шахти, изпомпване на вода от кладенци и др.

В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от градински водни помпи на сравнимо ниски цени. Качеството на всички предлагани от нас помпи е гарантирано от производители, като – Raider, RTR, Einhell, Bosch, Skil, Metabo и други. Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин са:

 • Крикове и преси
 • Колички за инструменти
 • Лебедки и телфери
 • Гайковерти
 • Акумулаторни машини

Електрически и пневматични гайковерти

Електрически и пневматични гайковерти в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Гайковертите се използват за отвиване и завиване на винтове и гайки. Гайковертите са подходящи за употреба, както в професионална, така и в домашна среда. Тези машини са незаменим инструмент за всеки професионален майстор, защото с тяхна помощ могат да се справят с всеки скрепителен елемент независимо от големината му. При гайковертите въртящият момент се предава чрез ударно действие, което позволява да се постигат много високи пикови стойности.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от електрически, акумулаторни и пневматични гайковерти на сравнимо ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас гайковерти е гарантирано от производители, като – Force, Hans Tools, Chicago Pneumatic, Jonnesway, Bosch, Skil, Metabo, Raider, RTR, Einhell и други.
При изборът на гайковерт е най – важно да се съобразите от специфичните си нужди. В зависимост от задвижването си гайковертите се делят на електрически, акумулаторни и пневматични. Акумулаторните гайковерти са най – подходящи за използвани в домашни условия или при работа в трудно достъпни места. Електрическите и пневматичните гайковерти предимно се използват в професионалните сервизи и работилници, където работат е много и са нужни машини с голяма мощност. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на гайковерт са:

Електрически и пневматични гайковерти

Приложението на гайковертите е отвиване и завиване на резбови скрепителни елементи. Благодарение на голяма си мощност и ударното действие по време на работа, гайковертите могат да се справят с лекота с големи скрепителни елементи или с ръждясали или клеясали резби. Въпреки голямата си мощност и ударното действие по време на работа, тези инструменти почти не предават вибрации на ръката, което позволява продължителна употреба. Според задвижването си гайковертите се делят на електрически, пневматични и акумулаторни.

Електрическите гайковерти се характеризират с голяма мощност и опростен работен процес.
Пневматичните гайковерти се задвижват от сгъстен въздух, а не от електричество, което ги прави по – безопасни за работа в опасни и лесно запалими среди. Пневматичните гайковерти имат много по – опростена конструкция от електрическите, което прави повредите рядкост. Характеризират се с голяма мощност, дълъг експлоатационен живот, издръжливост на продължителни натоварвания и лесна употреба.
Акумулаторните гайковерти намират все по – широко приложение, както в домашната, така и в професионалната употреба. Задвижват се от батерия, което ги прави много лесно подвижни и не се нуждаят от захранващ кабел по време на работа. По – широката употреба на акумулаторните гайковерти се сължи най – вече на новите литиево – йонни батерии, които се характеризират с бърз заряд и дълъг експлоатационен живот.
Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Лебедки и телфери
 • Компресори
 • Инструментални колички
 • Водни помпи и хидрофори
 • Акумулаторни машини
 • Крикове и преси

Инструментални колички и куфари

Инструментални колички и куфари в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Количките за инструменти са чудесно попълнение за всеки професионален сервиз, защото с тяхна помощ се постига подреденост, ред и удобство по време на работа. Различните разновидности на инструменталните колички са инструменталните куфари и органайзерите. Те са подходящи за употреба, както в професионалните работилници и сервизи, така и в домашните. Могат да бъдат използвани и за по – лесно пренасяне на инструменти. Всички предлагани от нас модели са произведени от висококачествена пластмаса или стомана, което ги прави издръжливи на големи натоварвания и тежести.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от инструментални куфари, колички и органайзери на сравнимо ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас инструментални куфари и колички е гарантирано от производители, като – Force, Topmaster, Hans Tools, Bolter и други.
При изборът на инструментална количка, куфар или органайзер е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди и броят на инструментите, с които разполагате. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът са:

Инструментални колички и куфари

Инструментални колички се използват за по – лесна подредба и съхранение на инструментите в професионалните работилници. Инструментите се поставят в чекмеджета, като най – разпространените колички разполагат с 5 – 7 броя. В нашият онлайн магазин имате възможност да намерите и надстройки за тях. Инструментите се слагат в специално изработени модули или в самото чекмедже в зависимост от модела. За по – добра мобилност имат монтирани колелца със спирачки, а за да не се изсипват инструментите разполагат и с централно заключване. Инструменталните колички се произвеждат от здрава стомана, която е издръжлива на големи тежести и натоварвания. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите празни колички за инструменти, които да попълните сами или предварително оборудвани с качествени и подбрани инструменти.
За майстори с по – малко на брой инструменти или пък за по – лесно пренасяне в нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите инструментални куфари и органайзери. Тяхната конструкция е метална или пластмасова. Инструменталните куфари и органайзери са много подходящи и за домашна употреба.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от инструментални куфари, колички и органайзери на сравнимо ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас инструментални куфари и колички е гарантирано от производители, като – Force, Topmaster, Hans Tools, Bolter и други. Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Лебедки и телфери
 • Компресори
 • Гайковерти
 • Водни помпи и хидрофори
 • Акумулаторни машини
 • Крикове и преси

Хидравлични инструменти – винтов крик, хидравлични криковe, крик за скорости, кран за двигатели, хидравлични преси

Хидравлични инструменти – винтов крик, хидравлични криковe, крик за скорости, кран за двигатели, хидравлични преси в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Устройството на хидравличните машини и инструменти е елементарно, но доказало се във времето като много ефективно. То се състои от два свързани с тръба цилиндъра с различни диаметри, в тях са поставени бутала, а системата е запълнена с течност – машинно масло. Криковете се използват за вертикално издигане на товари. Според устройството и начина си на работа биват винтови, хидравлични и пневматични. Пресите са ковашко – щамповъчни устройства за рязане, щанцоване, огъване и на различни видове тръби.
В нашият онлайн магазин за инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от крикове и преси, като винтов крик, хидравлични криковe, крик за скорости, кран за двигатели, хидравлични преси, хидравлични тръбогибки, хидравлични разпъвачки на сравнимо ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас крикове и преси е гарантирано от топ производителите на пазара.
Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на крикове и преси са:

Хидравлични инструменти – винтов крик, хидравлични криковe, крик за скорости, кран за двигатели, хидравлични преси

Криковете са устройства за вертикално издигане на товари. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от винтови, хидравлични и пневматични крикове.
Винтов крик
Винтовите крикове предимно се използват за повдигане на превозни средства чрез поставяне на палеца им в специално оформена в купето кухина. Въпреки сравнимо голямата си товароподемност от до 50 тона са доста по – неудобни за работа от другите видове крикове на пазара,  но много компактни като конструкция.
Крикове тип крокодил
Криковете тип крокодил са сред най – търсените и използвани крикове на пазара. Подходящи са за употреба, както в домашни, така и в професионални работилници. По – голямата част от криковете тип крокодил повдигат товара в границите 9 – 50 см.
Хидравличните крикове
Хидравличните крикове са най – търсените и използвани крикове на пазара. Характеризират се с компактна конструкция, дълъг експлоатационен живот, както и товароподемност в границите 2 – 20 тона.
Пневмохидравличните крикове
Пневмохидравличните крикове са изцяло специализирани, професионални инструменти с товороподемност от 20 до 60 тона.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите и голямо разнообразие от специализирани крикове и преси, като – крикове за скорости или трансмисионни инструменти, кранове за повдигане на двигатели, хидравлични скоби за пружини, цилиндри за събиране, разпъвачки, хидравлични преси и други.
Хидравлични преси
Хидравличните преси се използват за рязане, щанцоване, огъване на различни видове тръби. Подходящи са за извършване на ремонтни дейности по автомобили – избиване на лагери, водопроводни инсталации и други.

Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Лебедки и телфери
 • Компресори
 • Инструментални колички
 • Водни помпи и хидрофори
 • Акумулаторни машини

Компресори за въздух и принадлежности

Компресори за въздух и принадлежности в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Компресорите са машини, които се използват за нагнетяване на газове. Според механичното си устройство компресорите се делят на 2 основни типа – бутални и винтови. Буталните компресори са по – старите, като конструкция и устройство машини, но все още са най – търсените и използвани видове компресори. Буталните и винтовите компресори имат сходен начин на работа – увеличават налягането на газа, като намаляват обема му. Работният им процес е доста опростен – засмуква определено количество газ, повишава налягането му и го изпраща към съответния консуматор. Компресорите предимно се използват за захранване със сгъстен въздух пневматичните машини и инструменти.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от бутални и винтови компресори, както и принадлежности за тях на най – ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас компресори е гарантирано от производители, като – Raider, RTR, Einhell, Bosch, Skil, Metabo и други.
При изборът на компресор е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди. Най – важните технически характеристики, от които трябва да се интересувате при покупка на компресор са:

 • големината на ресивера (въздушния резервоар) – колкото е по – голям, толкова по – тихо и с по – слаби пулсации работи компресорът
 • производителност
 • налягане на изхода
 • степен на сгъстяване,
 • консумирана мощност
 • ниво на шум
 • размери и тегло
 • наличие на мазилни вещества във въздуха след компресора
 • вибрации

Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на компресор са:

Компресори за въздух и принадлежности

Според устройството си компресорите се делят на 2 основни типа – бутални и винтови.
Буталните компресори са по – старият, като технология вариант, но все още са сред най – търсените и разпространените видове компресори. Характеризират се с елементарна и компактна конструкция, висока ефективност на сгъстителния процес и сравнително ниска цена. В зависимост от налягането на изхода, буталните компресори се делят на 2 основни вида – бутални компресори за ниско и бутални компресори за средно и високо налягане. Буталните компресори за ниско налягане нагнетяват газа до максимум 15 bar. Масово предлаганите на пазара компресори нагнетяват газа до 8 bar. Компресорите за средно и високо налягане са изцяло професионални машини с малко серийно производство. Този вид компресори нагнетяват газовете до 100 bar.
Винтовите компресори покриват широки диапазон от мощности, подходящо решение за приложения, изискващи ниски налягания и голям дебит при висока ефективност на процеса. Предимствата на винтовите компресори са – надеждност и дълъг експлоатационен срок, компактност, елементарна експлоатация и удобство за транспортиране и монтаж, както и възможността да се използват и със замърсени газове с променлива плътност.
Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Лебедки и телфери
 • Крикове и преси
 • Инструментални колички
 • Водни помпи и хидрофори
 • Акумулаторни машини

Електрически телфер, електрическа лебедка, лебедка за повдигане, автолебедки за теглене

Електрически телфер, електрическа лебедка, лебедка за повдигане, автолебедки за теглене в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Телферите и лебедките имат доста широкоспектърно приложение, но приложението им и начинът на работа между двата вида машини са доста сходни. Телферите и лебедките се използват за повдигане и преместване на различни товари, които висят на кука закачена за въже или верига. Можем да ги класифицираме, като елекро – механични подемно – транспортни устройства. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от електрически телфер, електрическа лебедка, лебедка за повдигане, както и автолебедки за теглене на сравнимо ниски цени и експресна доставка за цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас лебедки и телфери е гарантирано от производители, като – Raider, RTR, Einhell, Gadget, Tongrun и др.
При изборът на телфер или лебедка е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на телфер или лебедка са:

Електрически телфер, електрическа лебедка, лебедка за повдигане, автолебедки за теглене

Телфери
Телферите и лебедки имат сходно и многоспектърно приложение. Използват се за повдигане и преместване на различни видове товари, които се закачат на тяхната кука, свързана с въже.
Телферите значително увеличават производителността на места, където се налага често да се повдигат и местат товари. Според техническите си характеристики, телферите се делят на любителски и за професионално използване. В зависимост от модела любителските телфери имат възможност да повдигат товари до 500 кг и разполагат с дебелина на въжето 3 – 4 мм. Телферите за професионално приложение предимно се използват в складове и производствени помещения и са с дебелина на въжето 6 – 8мм. С тяхна помощ имате възможност да повдигате товари в границите 500 – 1000 кг.
Според подвижността си, телферите се делят на стационарни и телфери с ходова количка. Стационарните телфери не разполагат с ходова количка, а подвижните телфери са с еднорелсова или двурелсова количка. Всички телфери са обезопасени с механичен изключвател.

Лебедки
Лебедките се използват за повдигане, преместване или теглене на товари чрез въже или верига, които се навиват на барабан. Лебедките с верига предимно се използват в автосервизите за вдигане на двигатели или други тежки части. Лебедките с въже предимно се използват за теглене на различни превозни средства, като автомобили или бусове.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от електрически телфер, електрическа лебедка, лебедка за повдигане, както и автолебедки за теглене на сравнимо ниски цени и експресна доставка за цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас лебедки и телфери е гарантирано от производители, като – Raider, RTR, Einhell, Gadget, Tongrun и др.
Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите при нас са:

 • Гайковерти
 • Крикове и преси
 • Инструментални колички
 • Водни помпи и хидрофори
 • Акумулаторни машини
 • Компресори

Гайковерти

Гайковерти в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Гайковертите са машини с професионално или любителско приложние, като служат за отвиване и завиване на винтове, гайки и други скрепителни елементи. Гайковертите разполагат с ударно действие, което позволява да се постигне въртящ момент и скорост значително по – високи от отвертките и бормашините. Въпреки ударното си действие, гайковертите не предават вибрации към ръката, което позволява дълга работа с тях без да се натоварвате. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от електрически гайковерти, акумулаторни гайковерти и пневматични гайковерти на сравнимо ниски цени и експресна доставка за цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас гайковерти е гарантирано от производители, като – Force, Hans Tools, Chicago Pneumatic, Jonnesway, Bosch, Skil, Metabo, Raider, RTR, Einhell и други.
При изборът на гайковерт е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди. Според захранването си гайковертите се делят на електрически, акумулаторни и пневматични. Пневматичните гайковертите предимно се използват в професионалните сервизи, а електрическите и акумулаторните могат да се използват, както в професионална, така и в домашна среда. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на нов гайковерт са:

Гайковерти

Гайковертите са чудесен помощник за всеки домашен или професионален майстор. Въртящият момент на гайковертите се предава чрез ударно действие – удари с голяма честота, което позволява с тяхна помощ да се развиват големи резбови скрепителни елементи, ръждясали или спечени клеясали резби. В зависимост от задвижването си гайковертите се делят на електрически, акумулаторни и пневматични.
Електрическите гайковерти са мощни машини, които се характеризират с дълъг експлоатационен живот, опростен работен процес и издръжливост на големи натоварвания. Подходящи са за използване, както в професионални, така и в домашни условия.
Акумулаторните гайковерти се захранват от батерия и при тях работният процес не зависи от наличието на електричество. Много са удобни за работа в тесни или трудно достъпни пространства. Гаранция за качество са новите литиево – йонни батерии, които се характеризират с издръжливост, бърз заряд и дълъг експлоатационен живот.
Пневматичните гайковерти са мощни машини с изцяло професионалн приложение. Задвижват се от сгъстен въздух, а не от електричество, което ги прави напълно безопасни за работа в леснозапалими среди. При пневматичните машини конструкцията е много по – опростена в сравнение с електрическите, което прави повредите рядкост, а експлоатационният живот значително по – дълъг.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от електрически гайковерти, акумулаторни гайковерти и пневматични гайковерти на сравнимо ниски цени и експресна доставка за цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас гайковерти е гарантирано от производители, като – Force, Hans Tools, Chicago Pneumatic, Jonnesway, Bosch, Skil, Metabo, Raider, RTR, Einhell и други.
Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите при нас са:

 • Лебедки и телфери
 • Крикове и преси
 • Инструментални колички
 • Водни помпи и хидрофори
 • Акумулаторни машини
 • Компресори

Инструментални колички

Инструментални колички в онлайн магазинът за машини и инструменти el-mashini.bg. Инструменталните колички са чудесно попълнение за всеки домашен или професионален майстор. С тяхна помощ се постига ред и удобство по време на работа. Инструменталните колички, куфари и органайзери се използват и за по – лесно съхранение на инструментите, както и тяхното пренасяне. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от инструменталните колички, куфари и органайзери на сравнимо ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас машини и инструменти е гарантирано от производители, като – Force, Topmaster, Hans Tools, Bolter и други.
При изборът на инструментална количка, куфар или органайзер е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди. Инструменталните колички предимно се използват в професионалните работилници за ремонт на машини. Инструменталните куфари и органайзери са подходящи, както за професионална, така и за домашна употреба. Могат да бъдат използвани, както за преносване, така и за съхранение на малко количество инструменти. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на инструментална количка, куфар или органайзер са:

Инструментални колички

Количките за иснтрументи се използват в професионалните сервизи и работилници за ремонт на машини. С тяхна помощ се постига ред и удобство по време на работа. Най – разпространените инструментални колички на пазара разполагат с 5, 6 или 7 чекмеджета. Ако разполагате с голямо количество инструменти имате възможност и да закупите надстройка за тях. Всички предлагани от нас инструментални колички са произведени от висококачествен метал. В зависимост от модела, подредбата на инструментите става директно в чекмеджетата или специални пригодените модули за инструменти. Инструменталните колички се предлагат с монтирани колелца със спирачки за по – добра мобилност и централно заключване, което да не позволи изсипването на инструментите при резки движения. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите напълно оборудвани инструментални колички са най – качествени инструменти или празни колички.
Инструменталните куфари и органайзери се използват за съхранение или пренасяне на малко на брой инструменти. Подходящи за използване, както в професионални, така и в домашни условия. Повечето модели инструментални куфари са произведени от метал, а органайзерите от висококачествена и много здрава пластмаса.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от инструменталните колички, куфари и органайзери на сравнимо ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас машини и инструменти е гарантирано от производители, като – Force, Topmaster, Hans Tools, Bolter и други.
Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите при нас са:

 • Лебедки и телфери
 • Крикове и преси
 • Гайковерти
 • Водни помпи и хидрофори
 • Акумулаторни машини
 • Компресори

Хидравлични инструменти – крикове и преси

Хидравлични инструменти – крикове и преси в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Конструкцията на хидравличните машини е много проста, но толкова ефективна, че почти не е променяна през годините. Принципното им устройство са два свързани с тръба цилиндъра, в които са поставени бутала. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от хидравлични инструменти – крикове и преси на сравнимо ниски цени и експресна доставка за цялата страна. Малка част от различните видове крикове и преси, които имате възможност да намерите при нас са: винтов крик, хидравлични криковe, крик за скорости, кран за двигатели, хидравлични преси, хидравлични тръбогибки, хидравлични разпъвачки. Качеството на всички предлагани от нас крикове и преси е гарантирано от топ производителите на пазара.
Криковете са товароподемни устройства за вертикално издигане на товари. Хидравличните преси са ковашко – щамповъчни устройства за рязане, щанцоване и огъване на различни видове тръби. При изборът на хидравлични инструменти е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди и изисквания. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на крикове и преси са:

Хидравлични инструменти – крикове и преси

Винтов крик
Винтовите крикове са специализирани за повдигане на превозни средства. Въпреки голямата си товароподемност от до 50 тона се използват по – рядко в сравнение с други видове крикове, защото палецът им трябва да бъде поставен на специално изработена в купето кухина.

Хидравлични крикове
Хидравличните крикове са най – търсените и използвани видове крикове на пазара. Задвижването им може да бъде ръчно или механично. Характеризират се с голяма издръжливост на големи натоварвания, дълъг експлоатационен живот и голяма товароподемност – до 20 тона.

Крикове тип крокодил
Криковете тип крокодил са широко използвани, както в домашните, така и в професионалните сервизи.

В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите и специализирани крикове, като – пневмохидравличните крикове, крикове за скорости или трансмисионни инструменти.

Хидравлични преси
Хидравличните преси са устройства за рязане, щанцоване и огъване на различни видове тръби. Хидравличните преси предимно се използват за ремонт на автомобили – избиване на лагери, водопроводни инсталации и други.

Малка част от различните видове крикове и преси, които имате възможност да намерите при нас са: винтов крик, хидравлични криковe, крик за скорости, кран за двигатели, хидравлични преси, хидравлични тръбогибки, хидравлични разпъвачки. Всички предлагани от нас машини и инструменти са на сравнимо ниски цени и качество гарантирано от топ производителите на пазара.
Освен крикове и преси в нашият онлайн магазин за машини и инструмнти имате възможност да намерите и:

 • Лебедки и телфери
 • Колички за инструменти
 • Гайковерти
 • Водни помпи и хидрофори
 • Акумулаторни машини
 • Компресори