Хидравлични инструменти – крикове и преси

Хидравлични инструменти – крикове и преси в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Хидравличните машини са много популярни и намират широко приложение в различни видове машини и съоражения. Популярността им се дължи на сравнително опростеното устройство и издръжливостта на големи натоварвания, както и дългият експлоатационен живот. Принципно устройство на хидравличните машини са два свързани с тръба цилиндъра с различни диаметри. В тях са поставени бутала, а системата е запълнена с течност – машинно масло. Под този принцип работят различните по модел и предназначение хидравлични крикове и преси. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от хидравлични инструменти, като крикове и преси – винтов крик, хидравлични криковe, крик за скорости, кран за двигатели, хидравлични преси, хидравлични тръбогибки, хидравлични разпъвачки. Цената е сравнимо ниска, а доставката експресна за цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас крикове и преси е гарантирано от производители, лидери на пазара в областта на хидравличните машини.
Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на хидравлични инструменти са:

Хидравлични инструменти – крикове и преси

Хидравличните инструменти, като крикове и преси са предназначени за повдигане на тежки товари. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите и много специализирани хидравлични инструменти, като – кранове за сваляне на двигатели, хидравлични крикове за скоростни кутии, хидравлични тръбогибки, както и  хидравлични разпъвачки, които са незаменими инструменти във всяка работилница занимаваща се с ремонтиране на машини.
Криковете като предназначение са товароподемни устройства за вертикално издигане на товари. Според начина си на работа биват: винтови, хидравлични и пневматичен.
Винтовите крикове се използват за повдигане на автомобили и други превозни средства, като в зависимост от модела и производителят имат товароподемност до 50 тона. Пригодени са за повдигане на точно определено място чрез поставяне на палеца им в специално оформена в купето кухина, което ги класифицира, като специализирани крикове.
Хидравличните крикове са сред най – предпочитаните на пазара, заради широкото си приложение, дългият експлоатационен живот и голямата товароподемност – до 20 тона.
Криковете тип Крокодил са най – разпостранениият вид крикове в домашните гаражи и много сервизи. Криковете тип крикодил са с ръчно задвижване и имат възможност да повдигат детайла между 9 и 50 см в зависимост от модела.
Към хидравличните съоръжения освен стандартните тип крикове спадат и редица други специализирани инструменти като – крикове за скорости или трансмисионни инструменти, кранове за повдигане на двигатели, хидравлични скоби за пружини, цилиндри за събиране, разпъвачки, хидравлични преси и др.
Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са

 • Компресори
 • Водни помпи и хидрофори
 • Колички за инструменти
 • Лебедки и телфери
 • Пневматични машини
 • Акумулаторни машини

Инструментални органайзери

Инструментални органайзери в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Инструменталните органайзери се използват за подреждане и сортиране на инструментите, както в професионалните работилници, така и в домашни условия. Благодарение на инструменталните куфари, колички и органайзери имате възможност да постигнете организираност на всичките си инструменти за по – лесна и по – бърза работа с тях. Конструкцията на инструменталните куфари, колички и органайзери е метална или от здрава пластмаса, което гарантира голяма товароподемност и издръжливост на натоварвания. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от колички за инструменти, органайзери и инструментални куфари на най – ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Всички предлагани от нас колички за инструменти, органайзери и инструментални куфари са с качество гарантирано от любимите ви производители, като – Force, Topmaster, Hans Tools, Bolter и др.
При изборът на инструментална количка, куфар или органайзер е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди. Инструменталните колички са най – подходящи за работа в професионални работилници или автосервизи. Инструменталните куфари и колички са най – подходящи, когато разполагате с малко на брой инструменти или се нуждаете от мобилност. В зависимост от специфичните ви нуждите сме приготвили за вас голямо разнообразие от инструментални куфари, колички и органайзери, съответно празни или попълнени с висококачествени инструменти. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на инструментална количка или куфар са:

Инструментални органайзери

Най – предлаганите модели инструментални колички са с 5, 6 или 7 чекмеджета. Подредбата на инструментите става на специални модули, платна за инструменти или на самите чекмеджета. При наличието на голям брой инструменти имате възможност да закупите и надстройка за количката си за инструменти. За добра мобилност на количките се монтират подвижни колела от PVC с опция за застопоряване или спирачка, така и при голяма тежест те са лесни за придвижване, а работещият има винаги под ръка нужните инструменти за работа. Внезапното отваряне на инструменталните колички е невъзможно, защото имат предвидено централно заключване на чекмеджетата.
Инструменталните куфари и органайзери се използват предимно в домашни условия или когато работещият има нужда от мобилност. Инструменталните куфари и органайзери са чудесно попълнение за всеки домашен майстор или професионалист. Различните видове и модели инструментални куфари и органайзери се произвеждат от метал или много здрава пластмаса.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от колички за инструменти, органайзери и инструментални куфари на най – ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Всички предлагани от нас колички за инструменти, органайзери и инструментални куфари са с качество гарантирано от любимите ви производители, като – Force, Topmaster, Hans Tools, Bolter и др.

Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

Помпи за вода и хидрофорни системи

Помпи за вода и хидрофорни системи в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Помпите за вода са широкоспектърни машини за поливане на градински насъждения и изпомпване на вода от различни видове насъждения. Експлоатацията на водните помпи изцяло зависи от специфичните ви нужди и техническите характеристики на машината. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от водни помпи, както за любителска употреба в градини и малки стопанства, така и водни помпи изцяло пригодени за работа в големи стопанства отдалечени от наличието на електричество. Всички предлагани от нас водни помпи и хидрофори са на най – ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас водни помпи и хидрофори е гарантирано от любимите ви производители, лидери на параза в производството на водни помпи, като – Raider, RTR, Einhell, Bosch, Skil, Metabo и др.
Видовете водни помпи, които сме приготвили за вас са – градински водни помпи, потопяеми и дренажни водни помпи, помпи за силно замърсени води, бензинови водни помпи и хидрофори. Изборът на водна помпа зависи изцяло от специфичните ви нужди и типа на използваната вода. Водните помпи се разделят главно на водни помпи за чиста вода и водни помпи за замърсена вода. Едни от най – разпространените видове водни помпи на пазара са комбинация от двата модела.

Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на нова водна помпа или хидрофор са:

Помпи за вода и хидрофорни системи

Градински водни помпи
Градинските водни помпи са сред най – предпочитаните водни помпи на пазара. Градинските водни се използват главно за любителска употреба и се използват за поливане на различни видове насъждения. Градинските водни помпи са центробежни помпи за монтаж на сухо. Градинските водни помпи разполагат с електромотор, който изхвърля водата на 20 – 40 метра. Максималата дълбочина на засмукване на градинските водни помпи е 8 – 9 метра. Градинските водни помпи се характеризират с лесна употреба, ниска цена и дълъг експлоатационен живот.

Бензинови водни помпи
Бензиновите водни помпи се използват в стопанства, където нуждата от вода е в големи количества, а поливаните площи са отдалечени от наличието на ток. Бензиновите водни помпи се характеризират с издръжливост на големи натоварвания, дълъг експлоатационен живот и голяма мощност.

Хидрофори
Хидрофорите спадат към клас водни помпи при който наличието на местен източник на вода осигурява постоянен поток на вода с постоянно налягане.

Потопяеми водни помпи
Потопяемите и дренажните водни помпи се изпомпване на вода от дълбочина на 10 метра. Потопяемите и дренажните водни помпи имат много широкоспектърно приложение и са много търсени на пазара. Потопяемите и дренажните водни помпи могат да бъдат използвани и за изпразване на различни видове водни басейни и помещения.

Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 

Хидравлични машини – крикове и преси

Хидравлични машини – крикове и преси в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Устройството на хидравличните машини е два свързани с тръба цилиндъра с различни диаметри. В тях са поставени бутала, а системата е запълнена с течност – машинно масло. Въпреки своята елементарна конструкция, хидравличнните системи намират широко приложение в най – различни машини и съоръжения. Почти всички машини, които се използват за повдигане и местене на товари използват някакъв хидравлични системи в устройството си. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от хидравлични машини, като крикове и преси на сравнимо ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Малка част от криковете и пресите и техните специализирани разновидности, които сме приготвили за вас са: винтов крик, хидравлични криковe, крик за скорости, кран за двигатели, хидравлични преси, хидравлични тръбогибки и хидравлични разпъвачки. Качеството на всички редлагани от нас крикове и преси е гарантирано от топ производителите на пазара. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на хидравлична машина – крикове и преси са:

Хидравлични машини – крикове и преси

Криковете като предназначение са товароподемни устройства за вертикално издигане на товари. Според начина си на работа биват: винтови, хидравлични и пневматичен.
Винтовият крик повдига купето на колата чрез палец, който се поставя на определено място в купето. В зависимост от модела и производителят, винтовият крик има товароподемност до 50 тона. Характеризират се с компактност, елементарна конструкция и дълъг експлоатационен живот. Въпреки изброените предимства на винтовият крик, хидравличният крик е предпочитан, заради по – голямото си удобство по време на работа.
Хидравличните крикове са най-предпочитани крикове на пазара. Хидравличните крикове се характеризират с дълъг експлоатационен живот, устойчива конструкция и товароподемност от 2 до 3т и от 6 до 20т в зависимост от модела и производителят. Според начина си на задвижване, хидравличните крикове се делят на ръчни и механични.
Криковете тип крокодил са много широко разпространени в професионалните автосервизи и домашните гаражи. В зависимост от височината от която повдигат има нископрофилни крикове с минимална височина на повдигането на детайла от 9см и максимална до 50см.
Хидравличните преси могат да се определят като ковашко-щамповъчни устройства за рязане, щанцоване, огъване на различен вид тръби. Хидравличните преси са подходящи за извършване на ремонтни дейности по автомобили – избиване на лагери, водопроводни инсталации и много други области.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от хидравлични крикове и преси на най – ниски цени и експресна досравка в цялата страна. Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Компресори
 • Водни помпи и хидрофори
 • Колички за инструменти
 • Лебедки и телфери
 • Пневматични машини
 • Акумулаторни машини

Инструментални колички и куфари

Инструментални колички и куфари в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Инструменталните колички, куфари и органайзери са чудесно попълнение, както за всяка професионална работилница, така и за всеки домашен майстор. С тяхна помощ се постига организация на работното място и удобство по време на работа. В професионалните работилници предимно се използват инструментални колички, заради голямата си вместимост. С инструменталните колички имате възможност да приберете всичките си инструменти на едно място, разпределени в отделни чекмеджета. Инструменталните куфари и органайзери предимно се използват в домашни условия за съхранение на инструменти или за по – лесно транспортиране и работа на открито. С помощта на инструменталните куфари и органайзери имате възможност да постигнете удобство и бързина по време на работа.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от инструментални колички, куфари и органайзери на най – ниски цени и експресна доставка за цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас инструментални колички, куфари и органайзери е гарантирано от любимите ви производители, като – Force, Topmaster, Hans Tools, Bolter и други.
При изборът на инструментален куфар или количка е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди и броят на инструментите с които разполагате. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от инструментални колички, куфари и органайзери, произведени от метал или здрава пластмаса. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът са:

Инструментални колички и куфари

Инструменталните колички предимно се използват в професионалните сервизи и работилници, заради голямата си вместимост и различните видове подложки, които могат да бъдат изполвани в чекмеджетата. Най – разпространените модели инструментални колички са с 5,6 или 7 чекмеджета. В онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите и надстройки за инструментални колички. Подредбата на инструментите става на специални модули, платна за инструменти или на самите чекмеджета. Някои от моделите се предлагат и с фабрични гумени подложки на дъната на чекмеджетата. За по – добра мобилност, инструменталните колички са снабдени с колелца със спирачки. За по – голяма сигурност по време на работа, инструменталните колички разполагат с централно заключване на чекмеджетата.
Инструменталните куфари и органайзери са умален вариант за количките за инструменти. Подходящи са, както за професионални майстори, които се нуждаят от средство за съхранение и лесно пренасяне на малък брой инструменти, така и за всеки домашен майстор. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите инструментални куфари и органайзери произведени от метал или от здрава пластмаса. Инструменталните куфари и органайзери се характеризират с издръжливост на големи натоварвания и сравнимо ниски цени.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от инструментални колички, куфари и органайзери на най – ниски цени и качество гарантирано от – Force, Topmaster, Hans Tools, Bolter и др. Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Крикове и преси
 • Водни помпи и хидрофори
 • Акумулаторни машини
 • Пневматични машини
 • Компресори

Градински помпи за вода

Градински помпи за вода в онлайн магазинът за машини и инструемнти – el-mashini.bg. Водните помпи имат широкоспектърно приложение и се използват активно, както в домашните градини, така и в големите стопанства. Приложението на помпата за вода, единствено зависи от техническите и характеристики и специфичните ви нужди. В нашият онлайн магазин имате възможност да намерите голямо разнообразие от водни помпи и хидрофори на най – ниски цени и експресна доставка за цялата страна. Според техническите си характеристики и приложението си, водните помпи се делят на няколко основни групи – градински водни помпи, бензинови водни помпи, потопяеми и дренажни водни помпи, помпи за силно замърсени води и хидрофори. Качеството на всички предлагани от нас водни помпи и хидрофори е гарантирано от производители, като – Raider, RTR, Einhell, Bosch, Skil, Metabo други.
Малка част от помпите за вода, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

При изборът на водна помпа или хидрофор е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди и вида на водата, която ще бъде изпомпвана, за да закупите правилната машина. За места отдалечени от електричество са предназначени бензиновите водни помпи. Градинските водни помпи са най – подходящи за напояване на различни видове насъждения, но имат ограничен дебит и водна струя. Дренажните водни помпи се използват за изпомпване на вода от по- големи дълбочини, а потопяемите помпи са най – подходящи за отводняване на различни видове водни резервоари. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на водна помпа или хидрофор са:

Градински помпи за вода

Градинските водни помпи са предназначени за поливане на  различни видове насъждения. Най – разпространеният и търсен вид водни помпи на пазара са градинските водни помпи, заради широкоспектърното си приложение и сравнимо ниските цени. Този вид водни помпи са чудесно попълнение за всеки градинар, на когото не му се налага да напоява големи по площ насъждения. Градинските водни помпи са центробежни помпи за монтаж на сухо. Максималната дълбочина на засмукване е 8 – 9м и изхвърляне на водата на 20-40м. Градинските водни помпи се характеризират с ниска цена, лесна експлоатация и съхранение, както и дълъг експлоатационен живот.
Бензиновите водни помпи се използват на места, които нямат връзка с електричество или се нуждаете от голяма мощност и дебит. Бензиновите водни помпи се характеризират с дълъг експлоатационен живот, издръжливост на големи натоварвания и голяма мощност.
Водните помпи за силно замърсени води имат възможност да изпомпват вода с твърди частици в нея с размери до 70мм. Отличават се с висока производителност, лесна експлоатация и техническо обслужване, корозионна устойчивост, енергийни ниски разходи.
Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Компресори
 • Крикове и преси
 • Колички за инструменти
 • Лебедки и телфери
 • Пневматични машини
 • Акумулаторни машини

Компресори за въздух

Компресори за въздух в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Компресор се нарича механично устройство, което нагнетява газове – увеличава налягането им, като намалява обема им. Работата е отворен цикъл – засмуква определено количество газ, повишава налягането му и го изпраща към съответния консуматор, след което засмуква ново количество газ. Според техническите си характеристики, компресорите за въздух се разделят на два основни вида – бутални и винтови компресори. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от бутални и винтови компресори на най – ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас компресори за въздух е гарантирано от любимите ви производители, като – Raider, RTR, Einhell, Bosch, Skil, Metabo и други. Малка част от компресорите за въздух, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

При изборът на компресор за въздух е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди. Основните технически характеристики на компресорите за въздух, с които трябва да се съобразите са големината на ресивера (големината на въздушният резервоар) – от големината на ресивера зависи колко ще се усещат пулсациите на компресора за въздух по време на работа. Колкото е по – голям, толкова по – слабо ще се усещат; производителността; налягането на изхода; степента на сгъстяване; консумираната мощност; ефективност при пълно, частично и нулево натоварване, както и цената му. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на компресор за въздух са:

Компресори за въздух

Буталните компресори са най – разпространеният и използван вид компресори на пазара. Буталните компресори се характеризират с елементарна и компактна конструкция, висока ефективност на сгъстителния процес и сравнително ниска цена. В зависимост от максималното налягане, което произвеждат бутолните компресори се разделят на два основни вида – бутални комресори за ниско налягане и бутални компресори за високо налягане. Компресорите за ниско налягане сгъстяват газа до 15 bar, като масово предлаганите на пазара компресори имат максимално налягане на изхода – 8 bar. Компресори за средно и високо налягане – сгъстяват газа до 100 bar. Този тип машини са изцяло с индустриална цел и малко серийно производство.
Винтовите компресори покриват широки диапазон от мощности, подходящо решение за приложения, изискващи ниски налягания и голям дебит при висока ефективност на процеса.

В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от компресори за въздух на най – ниски цени и експресна досравка в цялата страна. Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Водни поми и хидрофори
 • Крикове и преси
 • Колички за инструменти
 • Лебедки и телфери
 • Пневматични машини
 • Акумулаторни машини

Напоителни водни помпи

Напоителни водни помпи в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Водните помпи имат много широкоспектърно приложение, както в градината или селското стопанство, така и за изпомпване на вода от различни водни басейни. Водните помпи са незаменими машини за всяка градина или селско стопанство, заради широкото си приложение, сравнимо ниските цени и лесната експлоатация.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от градински водни помпи, бензинови водни помпи, потопяеми и дренажни водни помпи, помпи за силно замърсени води и хидрофори на най – ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас водни помпи и хидрофори е гарантирано от производители, като – Raider, RTR, Einhell, Bosch, Skil, Metabo  други. Малка част от водните помпи и хидрофорите, които сме приготвил за вас са:

При изборът на водна помпа или хидрофор е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди и вида на водата, която ще бъде изпомпвана, за да закупите правилната машина. За места отдалечени от електричество са предназначени бензиновите водни помпи. Градинските водни помпи са най – подходящи за напояване на различни видове насъждения, но имат ограничен дебит и водна струя. Дренажните водни помпи се използват за изпомпване на вода от по- големи дълбочини, а потопяемите помпи са най – подходящи за отводняване на различни видове водни резервоари. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на водна помпа или хидрофор са:

Напоителни водни помпи

Градинските водни помпи са най – разпространеният вид водни помпи на пазара. Предназначени са поливане на различни видове насъждения. Повечето модели градински водни помпи са предназначени за монтаж на сухо. Максималната дълбочина на засмукване е 8 – 9м и изхвърляне на водата на 20-40м. Градинските водни помпи се характеризират с ниска цена, лесна експлоатация и съхранение, както и дълъг експлоатационен живот.

Бензиновите водни помпи се използват на места, които нямат връзка с електричество или се нуждаете от голяма мощност и дебит. Бензиновите водни помпи се характеризират с дълъг експлоатационен живот, издръжливост на големи натоварвания и голяма мощност.

Водните помпи за силно замърсени води имат възможност да изпомпват вода с твърди частици в нея с размери до 70мм. Отличават се с висока производителност, лесна експлоатация и техническо обслужване, корозионна устойчивост, енергийни ниски разходи.

Хидрофорите спадат към клас водни помпи при който наличието на местен източник на вода осигурява постоянен поток на вода с постоянно налягане. Хидрофорната уредба позволява автоматизирано включване и изключване на помпата в зависимост от консумацията на вода.

В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от водни помпи и хидрофори на най – ниски цени и експресна досравка в цялата страна. Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Компресори
 • Крикове и преси
 • Колички за инструменти
 • Лебедки и телфери
 • Пневматични машини
 • Акумулаторни машини

Хидравлични крикове и преси

Хидравлични крикове и преси в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Криковете като предназначение са товароподемни устройства за вертикално издигане на товари. Според начина си на работа биват винтови, хидравлични и пневматичен. Механичното устройство на всички хидравличните машини са два цилиндъра свързани с тръба с различни диаметри. В тях са поставени бутала, а системата е запълнена с течност – машинно масло. Под този принцип работят различните по модел и предназначение хидравлични крикове и преси. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от винтов крик, хидравлични криковe, крик за скорости, кран за двигатели, хидравлични преси, хидравлични тръбогибки и хидравлични разпъвачки на най – ниски цени и екпсресна доставка за цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас хидравлични крикове и преси е гарантирано от любимите ви производители. Малка част от хидравличните крикове и реси, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

При изборът на хидравличен крик или преса е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди, за да останете напълно удовлетворен от покупката си. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на хидравличен крик или преса са:

Хидравлични крикове и преси

Винтов крик
Винтовият крик повдига купето на колата чрез палец, който се поставя на определено място в купето. Въпреки, че има товароподемност до 50 тона в зависимост от модела и производителят, са по – неудобни за работа от хидравличните, но са по – компактни и лесно преносими.

Хидравличен крик
Хидравличните крикове са най-предпочитани, характеризират се с дълъг живот на експлоатация, устойчива конструкция и товароподемност от 2 до 3т и от 6 до 20т. Според начина им на задвижване може да е са с ръчно или с механично.

Крик тип крикодил
Криковете тип крокодил са много широко разпространени в професионалните автосервизи и домашните гаражи. В зависимост от височината от която повдигат има нископрофилни крикове с минимална височина на повдигането на детайла от 9см и максимална до 50см.

Крикове за скорости или трансмисионни инструменти
Към хидравличните съоръжения освен стандартните тип крикове спадат и редица други специализирани инструменти като – крикове за скорости или трансмисионни инструменти, кранове за повдигане на двигатели, хидравлични скоби за пружини, цилиндри за събиране, разпъвачки, хидравлични преси и т.н.

В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо хидравлични крикове и преси на най – ниски цени и експресна досравка в цялата страна. Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Компресори
 • Водни помпи и хидрофори
 • Колички за инструменти
 • Лебедки и телфери
 • Пневматични машини
 • Акумулаторни машини

Инструментални колички

Инструментални колички в онлайн магазина за машини и инструменти – el-mashini.bg. За подредени и организирани инструменти в автосервиз или домашна работилница имате нужда от количка за инструменти. Конструкцията на количките за инструменти и инструменталните куфари е метална и устойчива на натоварвания. Благодарение на здравата си конструкция товароносимостта им варира в големи граници. Разпределението на инструментите е на няколко нива – чекмеджета. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от Колички за инструменти, органайзери и инструментални куфари на най – ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Малка част от инструменталните колички, куфари и органайзери, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

Всички предлагани от нас Колички за инструменти, органайзери и инструментални куфари са с качество гарантирано от любимите ви производители, като – Force, Topmaster, Hans Tools, Bolter и др.
При изборът на инструментална количка куфар или органайзер е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди. Инструменталните колички са най – подходящи за работа в работилници или автосервизи. Ако имате нужда от мобилност или притежавате сравнително малко на брой инструменти, инструменталните куфари и органайзери са най – подходящи за вас. В зависимост от нуждите ви сме приготвили за вас голямо разнообразие от инструментални куфари, колички и органайзери, съответно празни или попълнени с висококачествени инструменти.
Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на инструментална количка или куфар са:

Инструментални колички

Масово предлаганите модели инструментални колички са с 5, 6 или 7 чекмеджета. Подредбата на инструментите става на специални модули, платна за инструменти или на самите чекмеджета. Някои от моделите се предлагат и с фабрични гумени подложки на дъната на чекмеджетата. Ако този на брой чекмеджета не ви е достатъчен имате възможност да закупите и надстройка за инструменталната си количка. За добра мобилност на количките се монтират подвижни колела от PVC с опция за застопоряване или спирачка, така и при голяма тежест те са лесни за придвижване, а работещият има винаги под ръка нужните инструменти за работа. Внезапното отваряне на инструменталните колички е невъзможно, защото имат предвидено централно заключване на чекмеджетата.
Умален вариант за съхранение и пренасяне на работни инструменти са инструменталните куфари и органайзери. Инструменталните куфари и органайзери са чудесно попълнение за всеки домашен майстор или професионалист, който има нужда от мобилност. Различните видове и модели инструментални куфари и органайзери се произвеждат от метал или много здрава пластмаса.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от инструментални колички, куфари и органайзери на най – ниски цени и качество гарантирано от – Force, Topmaster, Hans Tools, Bolter и др. Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Крикове и преси
 • Водни помпи и хидрофори
 • Акумулаторни машини
 • Пневматични машини
 • Компресори