Колички за инструменти

Колички за инструменти, органайзери и инструментални куфари в онлайн магазинът за машини и инструменти –  el-mashini.bg. Количките за инструменти, органайзерите и инструменталните куфари служат за пренасяне и съхранение на различни видове инструменти. С тяхна помощ се постига подреденост и удобство по време на работа, както в професионалните работилници, така и в дома. В зависимост от специфичните ви нужди и броят инструменти с които разполагате имате възможност да избирате от висококачествени и издръжливи колички за инструменти, органайзери и куфари. Качеството на всички предлагани от нас колички, куфари и органайзери за инструменти е гарантирано от производители, като Force, Topmaster, Hans Tools, Bolter и др. Всички предлагани от нас машини и инструменти са на сравнимо ниски цени и експресна доставка за цялата страна.
При изборът на количка, куфар или органайзер е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди и броят инструменти, с които разполагате. Количките са предназначени за голям брой за инструменти и предимно се използват в професионалните работилните или в големите домашни гаражи. Куфарите и органайзерите се използват, когато разполагате с малко на брой инструменти или за пренасяне. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на количка, куфар или органайзер за инструменти са:

Колички за инструменти, органайзери и инструментални куфари

Количките за инструменти предимно се използват в професионалните автосервизи. Конструкцията на количките за инструменти е метална, устойчива на натоварване, а статичната им товароносимост варира в големи граници. Подреждането на инструментите е в чекмеджета, като повечето модели разполагат с 5, 6 и 7. При нужда имате възможност и да закупите надстройка за количките за инструменти. В зависимост от модела на количката, подреждането на инструментите става в специалн модули или направо в чекмеджетата. За по – добра мобилност количките разполагат с колелца със спирачки. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите необорудвани колички и оборудвани с внимателно подрани инструменти. Количките за инструменти разполагат с централно заключване при което внезапното отваряне на някое от чекмеджетата е невъзможно.
Органайзерите и куфарите са умален модел на количките за инструменти. Използват се, когато работещият разполага с малко на брой инструменти или за по – лесно пренасяне на инструментите. Конструкцията им може да бъде метална или пластмасова, устойчива на големи натоварвания.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от колички за инструменти, органайзери и инструментални куфари на сравнимо ниски цени. Качеството им е гарантирано от производители, като – Force, Topmaster, Hans Tools, Bolter и др.
Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Крикове и преси
 • Лебедки и телфери
 • Пневматични машини
 • Гайковерти
 • Акумулаторни машини
 • Водни помпи и хидрофори
 • Винтоверти

Хидравлични крикове и преси

Хидравлични крикове и преси в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Хидравличните машини разполагат с много просто устройство, но много ефективно – два свързани с тръба цилиндъра с различни диаметри, в които са поставени бутала, а системата е запълнена с течност – машинно масло. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от крикове и преси на най – ниски цени и експресна доставка за цялата страна. Малка част от криковете и пресите, които сме приготвили за вас са винтов крик, хидравлични криковe, крик за скорости, кран за двигатели, хидравлични преси, хидравлични тръбогибки, хидравлични разпъвачки и др. Качеството на всеки един крик или преса е гарантирано от топ производителите на пазара.
При изборът на нов крик или преса е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът са:

Хидравлични крикове и преси

Криковете са товароподемни устройства за вертикално издигане на товари. Според конструкцията и начина си на работа биват – винтови, хидравлични и пневматични.
Винтовите крикове са предназначени за повдигане на товари до 50 тона чрез палец, който се поставя в точно определено място на купето. Въпреки сравнимо голямата си товароподемност са по – рядко използвани в сравнение с хидравличните крикове.
Хидравличните крикове са сред най – използваните и търсени видове крикове на пазара. Различните модели разполагат с товароподемност от 2 до 20 тона. Хидравличните крикове се характеризират с голяма товароподемност, дълъг живот на експлоатация, както и устойчива конструкция.
Криковете тип крокодил с ръчно задвижване са широко използвани, както за домашни, така и за професионални нужди. Различните модели повдигат товара от 9 до 50 см.
Пневмохидравличните крикове са изцяло специализирани, професионални инструменти с товороподемност 20 до 60т.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите и голям брой специализирани инструменти, като – крикове за скорости или трансмисионни инструменти, кранове за повдигане на двигатели, хидравлични скоби за пружини, цилиндри за събиране, разпъвачки, хидравлични преси и други.
Хидравличните преси могат да се определят като ковашко-щамповъчни устройства за рязане, щанцоване, огъване на различен вид тръби и да бъдат класифицирани по различни признаци. Подходящи са за извършване на ремонтни дейности по автомобили – избиване на лагери, водопроводни инсталации и много други области.
Освен крикове и преси в нашият онлайн магазин за машини инструменти имате възможност да намерите и:

 • Колички за инструменти
 • Лебедки и телфери
 • Пневматични машини
 • Гайковерти
 • Акумулаторни машини
 • Водни помпи и хидрофори
 • Винтоверти

Водни помпи

Водни помпи в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Водните помпи се използват за поливане и напояване на различни видове насаждения, както и за изпомпване на вода от различни водни резервоари или помещения. Приложението на водната помпа единствено зависи от специфичните ви нужди и от техническите характеристики на машината. В нашият онлайн магазин имате възможност да намерите голямо разнообразие от водни помпи и хидрофори на най – ниски цени и експресна доставка за цялата страна. В зависимост от техническите си характеристики и приложението си, помпите за вода се делят на градински водни помпи, бензинови водни помпи, потопяеми и дренажни водни помпи, помпи за силно замърсени води и хидрофори. Качеството на всички предлагани от нас водни помпи и хидрофори е гарантирано от производители, като – Raider, RTR, Einhell, Bosch, Skil, Metabo други.
При изборът на водна помпа е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди, за да имате възможност да закупите най – правилната машина. Според водата, която могат да изпомпват водните помпи се делят на два основни вида – водни помпи за чиста вода и водни помпи за мръсна вода. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на водна помпа или хидрофор са:

Водни помпи

В нашият онлайн магазин имате възможност да намерите голямо разнообразие от водни помпи и хидрофори на най – ниски цени и експресна доставка за цялата страна. В зависимост от техническите си характеристики и приложението си, помпите за вода се делят на градински водни помпи, бензинови водни помпи, потопяеми и дренажни водни помпи, помпи за силно замърсени води и хидрофори.
Градинските водни помпи са най – търсените помпи на пазара. Използват за поливане на различни видове насаждения. Характеризират се с лесна експлоатация, ниски цени и лесна поддръжка. Градинските водни помпи са подходящи за използване както в домашни условия, така и за професионална употреба. Максималната дълбочина на засмукване е мак. 8 – 9 метра и изхвърляне на водата на 20 – 40 метра.
Бензиновите водни помпи се използват когато нуждите от вода са в големи количества, а наличието на електричество ограничени. Характеризират се с издръжливост на големи натоварвания, дълъг експлоатационен живот, както и голяма мощност.
Потопяемите и дренажните водни помпи се използват когато изпомпваната вода е на по – голяма дълбочина. Този вид водни помпи са сред най – търсените на пазара, заради разностранното си приложение. Потопяемите и дренажните водни помпи могат да се използват за изпразване на водни басейни, отводняване на мазета и други помещения, за изпразване на дренажни шахти, изпомпване на вода от кладенци и други.
В нашият онлайн магазин имате възможност да намерите голямо разнообразие от градински водни помпи, бензинови водни помпи, потопяеми и дренажни водни помпи, помпи за силно замърсени води и хидрофори на сравнимо ниски цени. Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Крикове и преси
 • Инструментални колички
 • Лебедки и телфери
 • Пневматични машини
 • Гайковерти

Колички за инструменти

Колички за инструменти в онлайн магазинът за машини и инструменти на el-mashini.bg. Количките за инструменти са незаменим помощтник за всеки домашен или професионален майстор. Те служат за подредба, съхранение или по – лесно пренасяне на различни видове инструменти и други части. С тяхна помощ се постига по – организиран, бърз и приятен работен процес. В зависимост от големината, конструкцията и материала от който са произведени количките за инструменти се делят на три основни вида – колички за инструменти, инструментални куфари и органайзери. Всеки един от изброените модели си има специфични особености и по – подходящо приложение в определени ситуации.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от инструментални колички, куфари и органайзери на сравнимо ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас инструментални колички, куфари и органайзери е гарантирано от производители, като Force, Topmaster, Hans Tools, Bolter и други.
При изборът на инструментална количка, куфар или органайзер е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди и количеството инструменти с което разполагате. Всички предлагани от нас инструментални колички, куфари и органайзери са произведени от издръжливи на натоварване материали с голяма товароподемност. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на инструментална количка, куфар или органайзер са:

Колички за инструменти

Количките за инструменти основно се използват в професионални сервизи, които се занимават с ремонт на различни видове техника. По – голямата част от предлаганите модели на пазара разполагат с 5, 6 или 7 чекмеджета. Ако разполагате с много инструменти или са се увеличили след закупуването на количката за инструменти, имате възможност да сложите допълнителна надстройка. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от оборудвани инструментални колички, пълни с добре подбрани инструменти или празни инструментални колички, които да попълните сами. Количките имат централно заключване при което внезапното отваряне на някое от чекмеджетата е невъзможно. За по – лесна мобилност количките разполагат с колелца. Количките за инструменти се характеризират с голяма товароносимост, конструкцията е метална и  здрава, устойчива на натоварвания.
Органайзерите и инструменталните куфари са чудесно попълнение за всеки дом или ако се нуждаете от лесно преносим куфар за инструменти. Различните видове и модели инструментални куфари и органайзери се произвеждат от метал или много здрава пластмаса. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от колички за инструменти, органайзери и инструментални куфари на най – ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Всички предлагани от нас колички за инструменти, органайзери и инструментални куфари са с качество гарантирано от любимите ви производители, като – Force, Topmaster, Hans Tools, Bolter и др.
Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Водни помпи и хидрофори
 • Крикове и преси
 • Лебедки и телфери
 • Пневматични машини
 • Гайковерти
 • Компресори

Крикове и преси

Крикове и преси в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Криковете и пресите са хидравлични машини, които служат за вертикално повдигане на товари. Криковете намират широко приложение там, където повдигането и преместването на товари е в големи количества. Принципно устройство на хидравличните машини са два свързани с тръба цилиндъра с различни диаметри. В тях са поставени бутала, а системата е запълнена с течност – машинно масло. Под този принцип работят различните по модел и предназначение хидравлични крикове и преси.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от хидравлични инструменти, като крикове и преси – винтов крик, хидравлични криковe, крик за скорости, кран за двигатели, хидравлични преси, хидравлични тръбогибки, хидравлични разпъвачки. Цените са сравнимо ниски, а доставката експресна за цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас крикове и преси е гарантирано от производители, лидери на пазара в областта на хидравличните машини. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на хидравлични инструменти са:

Крикове и преси

Принципно устройство на хидравличните машини е много опростено, но изключително ефективно и издръжливо на големи натоварвания. То е два свързани с тръба цилиндъра с бутала запълнена с машинно масло. Това е принципното устройство на всички модели хидравлични преси и крикове. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от крикове и преси, както и много специализирани хидравлични инструменти, като – кранове за сваляне на двигатели, хидравлични крикове за скоростни кутии, хидравлични тръбогибки, както и хидравлични разпъвачки, които са незаменими инструменти във всяка работилница занимаваща се с ремонтиране на машини.
Криковете като предназначение са товароподемни устройства за вертикално издигане на товари. Според начина си на работа биват: винтови, хидравлични и пневматичен.
Винтовите крикове се използват за повдигане на автомобили и други превозни средства чрез поставяне на палеца им в спрециално предвидено място. Характеризират се с сравнително голяма товароподемност, но по – ограничено приложение от хидравличните крикове.
Хидравличните крикове имат голямо товароподемност – до 20 тона и доста широкоспектърно приложение. Поради тези причини са сред най – търсените на пазара крикове.
Криковете тип Крокодил са най – разпостранениият вид крикове в домашните гаражи и много сервизи. Криковете тип крокодил са с ръчно задвижване и имат възможност да повдигат детайла между 9 и 50 см в зависимост от модела.
Хидравличните преси могат да се определят като ковашко-щамповъчни устройства за рязане, щанцоване, огъване на различен вид тръби и да бъдат класифицирани по различни признаци.

Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Водни помпи и хидрофори
 • Колички за инструменти
 • Лебедки и телфери
 • Пневматични машини
 • Гайковерти
 • Компресори

Хидравлични преси и крикове

Хидравлични преси и крикове в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Хидравличните машини намират широко приложения в различни машини и съоръжения, заради опростената си конструкция и издръжливостта си на големи натоварвания. Принципно устройство на хидравличните машини са два свързани с тръба цилиндъра с различни диаметри. В тях са поставени бутала, а системата е запълнена с течност – машинно масло.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от хидравлични инструменти, като крикове и преси – винтов крик, хидравлични криковe, крик за скорости, кран за двигатели, хидравлични преси, хидравлични тръбогибки, хидравлични разпъвачки. Цените са сравнимо ниски, а доставката експресна за цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас крикове и преси е гарантирано от производители, лидери на пазара в областта на хидравличните машини.
Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на хидравлични инструменти са:

Хидравлични преси и крикове

Принципно устройство на хидравличните машини са два свързани с тръба цилиндъра с различни диаметри. В тях са поставени бутала, а системата е запълнена с течност – машинно масло. Това е принципното устройство на всички модели хидравлични преси и крикове. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите и много специализирани хидравлични инструменти, като – кранове за сваляне на двигатели, хидравлични крикове за скоростни кутии, хидравлични тръбогибки, както и хидравлични разпъвачки, които са незаменими инструменти във всяка работилница занимаваща се с ремонтиране на машини.
Криковете като предназначение са товароподемни устройства за вертикално издигане на товари. Според начина си на работа биват: винтови, хидравлични и пневматичен.
Най – разпространените видове крикове на пазара са винтовият крик, хидравличният крик, както и крика тип крокодил.
Винтовият крик предимно се използва за повдигане на моторни превозни средства, най – често автомобили. Пригодени са за повдигане на точно определено място чрез поставяне на палеца им в специално оформена в купето кухина. Поради тази техническа особеност винтовите крикове имат по – ограничено приложение от хидравличните крикове. В зависимост от модела и производителят, винтовите крикове имат товароподемност до 50 тона.
Хидравличните крикове са сред най – предпочитаните на пазара, заради широкото си приложение, дългият експлоатационен живот и голямата товароподемност – до 20 тона. Криковете тип Крокодил са най – разпостранениият вид крикове в домашните гаражи и много сервизи. Криковете тип крикодил са с ръчно задвижване и имат възможност да повдигат детайла между 9 и 50 см в зависимост от модела.
Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Водни помпи и хидрофори
 • Колички за инструменти
 • Лебедки и телфери
 • Пневматични машини
 • Гайковерти
 • Компресори

Помпи за вода

Помпи за вода в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Приложението на помпата за вода, единствено зависи от техническите и характеристики и специфичните ви нужди. В нашият онлайн магазин имате възможност да намерите голямо разнообразие от водни помпи и хидрофори на най – ниски цени и експресна доставка за цялата страна. В зависимост от техническите си характеристики и приложението си, помпите за вода се делят на градински водни помпи, бензинови водни помпи, потопяеми и дренажни водни помпи, помпи за силно замърсени води и хидрофори. Качеството на всички предлагани от нас водни помпи и хидрофори е гарантирано от производители, като – Raider, RTR, Einhell, Bosch, Skil, Metabo други.
Всеки вид водна помпа има специфично приложение, което изцяло зависи от техническите и характеристики и особености. При изборът на водна помпа е важно да се съобразите със специфичните си изисквания, за да закупите най – подходящата машина за вашите нужди.
Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на водна помпа или хидрофор са:

Помпи за вода

Градински водни помпи

Градинските водни помпи са центробежни помпи за монтаж на сухо. Основното приложение на градинските водни помпи е поливане на различни видове насъждения. Градинските водни помпи се характеризират с лесна експлоатация, ниска цена за закупуване и поддръжка, както и дълъг експлоатационен живот. Всички изброени характеристики на градинските водни помпи ги правят едни от най – търсените и предпочитаните видове помпи на пазара. Градинските водни помпи са подходящи за използване както в домашни условия, така и за професионална употреба. Максималната дълбочина на засмукване е мак. 8 – 9 метра и изхвърляне на водата на 20 – 40 метра.

Потопяеми и дренажни водни помпи

Потопяемите и дренажните водни помпи се използват, когато се налага засмукване на вода от по – големи дълбочини. Този вид помпи напоследък добиха широко разпространение, защото са изключително удобни, за употреба и имат разностранно приложение. Еднакво успешно се използват за изпразване на водни басейни, отводняване на мазета и други помещения, за изпразване на дренажни шахти, изпомпване на вода от кладенци и други.

Бензинови водни помпи

Бензиновите водни помпи са предназначени само за професионално ползване, когато нуждата от вода е в големи количества и няма електричество. Характеризират се с издръжливост на големи натоварвания, дълъг експлоатационен живот, както и голяма мощност.

Водни помпи за силно замърсени води

В зависимост от вида на водата, която може да бъде използвана, водните помпи се разделят на два основни вида – водни помпи за чиста вода и водни помпи за мръсна вода. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите водни помпи за силно замърсени води, които имат възможност да изпомпват вода с наличието на твърди частици с големина от 5 до 70 мм.

В нашият онлайн магазин имате възможност да намерите голямо разнообразие от градински водни помпи, бензинови водни помпи, потопяеми и дренажни водни помпи, помпи за силно замърсени води и хидрофори на сравнимо ниски цени.
Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Крикове и преси
 • Инструментални колички
 • Лебедки и телфери
 • Пневматични машини
 • Гайковерти

Инструментални колички и куфари

Инструментални колички и куфари в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Инструменталните колички, куфари и органайзери са чудесно попълнение за всяка професионална работилница или дом. С тяхна помощ се постига удобство, подреденост и добро съхранение на инструментите. Инструменталните куфари са с изцяло професионално приложение и предимно се използват в работилниците специализирани в ремонтите на машини. Инструменталните куфари и органайзери могат да се използват, както в домашни, така и в професионални условия.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от инструментални колички, куфари и органайзери на сравнимо ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас инструментални колички, куфари и органайзери е гарантирано от производители, като Force, Topmaster, Hans Tools, Bolter и други.
При изборът на инструментална количка, куфар или органайзер е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди и количеството инструменти с което разполагате. Всички предлагани от нас инструментални колички, куфари и органайзери са произведени от издръжливи на натоварване материали с голяма товароподемност.
Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на инструментална количка, куфар или органайзер са:

Инструментални колички и куфари

Инструменталните колички предимно се използват в професионални работилници, които са специализирани в ремонт на различни видове машини. Конструкцията на количките за инструменти е метална, устойчива на натоварване, а статичната им товароносимост варира в големи граници. По – голямата част от моделите, които се предлагат на пазара разполагат с 5, 6 или 7 чекмеджета, които разполагат със специални модули за по – лесна подредба на инструментите. Предлагат се и допълнителни надстройки за колички за инструменти които могат да се монтират поотделно. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от оборудвани инструментални колички, пълни с добре подбрани инструменти или празни инструментални колички, които да попълните сами. Количките имат централно заключване при което внезапното отваряне на някое от чекмеджетата е невъзможно. За по – лесна мобилност количките разполагат с колелца.
Инструменталните куфари и органайзери се използват предимно в домашни условия или когато работещият има нужда от мобилност. Инструменталните куфари и органайзери са чудесно попълнение за всеки домашен майстор или професионалист. Различните видове и модели инструментални куфари и органайзери се произвеждат от метал или много здрава пластмаса. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от колички за инструменти, органайзери и инструментални куфари на най – ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Всички предлагани от нас колички за инструменти, органайзери и инструментални куфари са с качество гарантирано от любимите ви производители, като – Force, Topmaster, Hans Tools, Bolter и др. Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са: Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Водни помпи и хидрофори
 • Крикове и преси
 • Лебедки и телфери
 • Пневматични машини
 • Гайковерти
 • Компресори

Хидравлични инструменти – крикове и преси

Хидравлични инструменти – крикове и преси в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Хидравличните машини са много популярни и намират широко приложение в различни видове машини и съоражения. Популярността им се дължи на сравнително опростеното устройство и издръжливостта на големи натоварвания, както и дългият експлоатационен живот. Принципно устройство на хидравличните машини са два свързани с тръба цилиндъра с различни диаметри. В тях са поставени бутала, а системата е запълнена с течност – машинно масло. Под този принцип работят различните по модел и предназначение хидравлични крикове и преси. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от хидравлични инструменти, като крикове и преси – винтов крик, хидравлични криковe, крик за скорости, кран за двигатели, хидравлични преси, хидравлични тръбогибки, хидравлични разпъвачки. Цената е сравнимо ниска, а доставката експресна за цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас крикове и преси е гарантирано от производители, лидери на пазара в областта на хидравличните машини.
Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на хидравлични инструменти са:

Хидравлични инструменти – крикове и преси

Хидравличните инструменти, като крикове и преси са предназначени за повдигане на тежки товари. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите и много специализирани хидравлични инструменти, като – кранове за сваляне на двигатели, хидравлични крикове за скоростни кутии, хидравлични тръбогибки, както и  хидравлични разпъвачки, които са незаменими инструменти във всяка работилница занимаваща се с ремонтиране на машини.
Криковете като предназначение са товароподемни устройства за вертикално издигане на товари. Според начина си на работа биват: винтови, хидравлични и пневматичен.
Винтовите крикове се използват за повдигане на автомобили и други превозни средства, като в зависимост от модела и производителят имат товароподемност до 50 тона. Пригодени са за повдигане на точно определено място чрез поставяне на палеца им в специално оформена в купето кухина, което ги класифицира, като специализирани крикове.
Хидравличните крикове са сред най – предпочитаните на пазара, заради широкото си приложение, дългият експлоатационен живот и голямата товароподемност – до 20 тона.
Криковете тип Крокодил са най – разпостранениият вид крикове в домашните гаражи и много сервизи. Криковете тип крикодил са с ръчно задвижване и имат възможност да повдигат детайла между 9 и 50 см в зависимост от модела.
Към хидравличните съоръжения освен стандартните тип крикове спадат и редица други специализирани инструменти като – крикове за скорости или трансмисионни инструменти, кранове за повдигане на двигатели, хидравлични скоби за пружини, цилиндри за събиране, разпъвачки, хидравлични преси и др.
Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са

 • Компресори
 • Водни помпи и хидрофори
 • Колички за инструменти
 • Лебедки и телфери
 • Пневматични машини
 • Акумулаторни машини

Инструментални органайзери

Инструментални органайзери в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Инструменталните органайзери се използват за подреждане и сортиране на инструментите, както в професионалните работилници, така и в домашни условия. Благодарение на инструменталните куфари, колички и органайзери имате възможност да постигнете организираност на всичките си инструменти за по – лесна и по – бърза работа с тях. Конструкцията на инструменталните куфари, колички и органайзери е метална или от здрава пластмаса, което гарантира голяма товароподемност и издръжливост на натоварвания. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от колички за инструменти, органайзери и инструментални куфари на най – ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Всички предлагани от нас колички за инструменти, органайзери и инструментални куфари са с качество гарантирано от любимите ви производители, като – Force, Topmaster, Hans Tools, Bolter и др.
При изборът на инструментална количка, куфар или органайзер е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди. Инструменталните колички са най – подходящи за работа в професионални работилници или автосервизи. Инструменталните куфари и колички са най – подходящи, когато разполагате с малко на брой инструменти или се нуждаете от мобилност. В зависимост от специфичните ви нуждите сме приготвили за вас голямо разнообразие от инструментални куфари, колички и органайзери, съответно празни или попълнени с висококачествени инструменти. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на инструментална количка или куфар са:

Инструментални органайзери

Най – предлаганите модели инструментални колички са с 5, 6 или 7 чекмеджета. Подредбата на инструментите става на специални модули, платна за инструменти или на самите чекмеджета. При наличието на голям брой инструменти имате възможност да закупите и надстройка за количката си за инструменти. За добра мобилност на количките се монтират подвижни колела от PVC с опция за застопоряване или спирачка, така и при голяма тежест те са лесни за придвижване, а работещият има винаги под ръка нужните инструменти за работа. Внезапното отваряне на инструменталните колички е невъзможно, защото имат предвидено централно заключване на чекмеджетата.
Инструменталните куфари и органайзери се използват предимно в домашни условия или когато работещият има нужда от мобилност. Инструменталните куфари и органайзери са чудесно попълнение за всеки домашен майстор или професионалист. Различните видове и модели инструментални куфари и органайзери се произвеждат от метал или много здрава пластмаса.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от колички за инструменти, органайзери и инструментални куфари на най – ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Всички предлагани от нас колички за инструменти, органайзери и инструментални куфари са с качество гарантирано от любимите ви производители, като – Force, Topmaster, Hans Tools, Bolter и др.

Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са: