Оборудвани инструментални колички

Оборудвани инструментални колички в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Количките за инструменти, органайзерите и инструменталните куфари са чудесно попълнение за всеки професионален или домашен сервиз. С тяхна помощ се постига голямо удобство и експедитивност по време на работа, както и ред в самата работилница. Освен за съхранение на инструментите, инструменталните куфари и органайзери могат да бъдат използвани за по – лесен транспорт на инструментите. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от оборудвани и необорудвани инструментални колички, куфари, шкафове и органайзери на сравнимо ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас инструментални куфари, колички и органайзери е гарантирано от производители, като – Force, Topmaster, Hans Tools, Bolter, Gedore, Gadget и други.
При изборът преди закупуване на инструментални колички, куфари и органайзери e най – важно да се съобразите със специфичните си нужди. Инструменталните колички или шкафове предимно се използват в професионалните сервизи, които се занимават с ремонт на машини. При тях подреждането на инструментите е в чекмеджета и имате възможност да поберете голямо количество, но са по – трудно подвижни в сравнение с органайзерите. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите оборудвани инструментални колички с внимателно подбрани, висококачествени инструменти. Органайзерите и куфарите предимно се използват за съхранение на инструменти в домашни условия или за по – лесното им транспортиране. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на оборудвани инструментални колички, куфари и органайзери са:

Оборудвани инструментални колички

Инструменталните колички, куфари и органайзери се използват за по – лесно пренасяне и съхранение на различни инструменти. Инструменталните колички предимно се използват в професионалните сервизи. При тях съхранението на инструментите става в чекмеджета, като повечето модели разполагат и със специални модули за по – лесна подредба. По – голямата част от предлаганите колички за инструменти на пазара са с 5 – 7 чекмеджета, но се предлагат и надстройки ако разполагате с голям брой инструменти. За по – лесна мобилност на количките са монтирани колелца със спирачки. Някои от предлаганите модели на пазара разполагат и с централно заключване, за да бъдат предотвратено внезапното им отваряне. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите напълно оборудвани инструментални колички със внимателно подбрани висококачествени инструменти.
Органайзерите и инструменталните куфари предимно се използват за съхранение на инструментите в домашни условия или за по – лесният им транспорт. Произведени са от метал или издръжлива на големи натоварвания пластмаса. Различните модели органайзерите и инструменталните куфари, които имате възможност да намерите при нас се различават по големината, прегради и чекмеджета.
Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Крикове и преси
 • Лебедки и телфери
 • Водни помпи и хидрофори
 • Акумулаторни машини
 • Пневматични машини
 • Винтоверти

Хидравлични машини – крикове и преси

Хидравлични машини – крикове и преси в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Техническото устройство на хидравличните машини е елементарно, но много ефективно и почти не се е променили през години – два свързани с тръба цилиндъра с различни диаметри. В тях са поставени бутала, а системата е запълнена с течност – машинно масло. Под този прост принцип работят всички хидравлични машини, като криковете и пресите. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от винтов крик, хидравлични криковe, крик за скорости, кран за двигатели, хидравлични преси, хидравлични тръбогибки, хидравлични разпъвачки и други на сравнимо ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас крикове и преси е гарантирано от най – добрите производители на пазара.
Криковете са товароподемни устройства за вертикално повдигане на товари. Според начина си на работа биват: винтови, хидравлични и пневматичен. Характеризират се с голяма товароподемност и широкоспектърно приложение. При изборът на крикове и преси е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди и технически изисквания. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на хидравлични машини са:

Хидравлични машини – крикове и преси

В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голям избор от винтови крикове, хидравлични крикове, крик за скорости, кран за двигатели, хидравлични преси, хидравлични тръбогибки, хидравлични разпъвачки на сравнимо ниски цени.
Винтовите крикове предимно се използват за повдигане на различни видове превозни средства. Характеризират се с елементарна конструкция, голяма товароподемност – до 50 тона и компактна конструкция. Техническа особеност на винтовите крикове е, че са пригодени за повдигане чрез поставяне на палеца им в специално оформена в купето кухина.
Хидравличните крикове са сред най – търсените и предпочитани крикове на пазара. В зависимост от модела и производителя биват с ръчно или с механично задвижване. Характеризират се с елементарна експлоатация, компактни размери и товароподемност от 2 до 20 тона.
Криковете тип крокодил намират широко приложение, както в домашните, така и в професионалните сервизи. С тяхна помощ имате възможност да повдигате на височина от 9 до 50 см.
Хидравличните преси могат да се определят като ковашко-щамповъчни устройства за рязане, щанцоване, огъване на различен вид тръби и да бъдат класифицирани по различни признаци.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите и много специализирани хидравлични крикове, като – крикове за скорости или трансмисионни инструменти, кранове за повдигане на двигатели, хидравлични скоби за пружини, цилиндри за събиране, разпъвачки, хидравлични преси и други.
Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Колички за инструменти
 • Водни помпи и хидрофори
 • Пневматични гайковерти
 • Акумулаторни машини
 • Бормашини
 • Машини за плочки

Пневматични гайковерти

Пневматични гайковерти в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Гайковертите са професионални машини за отвиване и завиване на винтове и гайки. Според начина си на задвижване биват електрически, акумулаторни и пневматични. Предимно се използват в професионалните сервизи за ремонт на машини. Гайковертите предават въртящият момент чрез ударно действие – серия удари с голяма честота. Ударното действие по време на работа с гайковертите ви позволява да постигнете много висок въртящ момент, който значително надвишава този на ръчните отвертки и бормашини.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от гайковерти на сравнимо ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас пневматични, акумулаторни и електрически гайковерти е гарантирано от производители, като – Force, Hans Tools, Chicago Pneumatic, Jonnesway, Bosch, Skil, Metabo, Raider, RTR, Einhell и други.
При изборът на гайковерт е най – важно да се съобразите със специфичните си изисквания и нужди. Акумулаторните гайковерти са много удобни за работа дори и в тесни пространства, поради липсата на захранващ кабел, но трябва да се съобразявате със заряда на батерията. Електрическите и пневматичните гайковерти са предимно с професионално приложение. Характеризират се с много висок въртящ момент и издръжливост на големи натоварвания. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на акумулаторен, електрически или пневматичен гайковерт са:

Пневматични гайковерти

Пневматичните машини са изборът на професионалните майстори, заради множеството си предимства пред електрическите. Пневматичните машини се задвижват от сгъстен въздух, а не от електричество, което ги прави напълно безопасни за работа във влажни или лесно запалими среди. Пневматичните машини имат много по – малко подвижни и лесно повредими компоненти, което ги прави много издръжливи на дълготрайна употреба и натоварване. Пневматичните машини имат по – малко градивни компоненти, което прави повредите много по – рядко срещани. Пневматичните гайковерти средно имат експлоатационен живота с до пет години по – дълъг от електрическите машини.
С помощта на гайковертите имате възможност да отвивате и завивате големи резбови скрепителни елементи, ръждясали или клеясали резби, големите винтове за дърво и друго отговорни и големи елементи. Според начина си на задвижване гайковертите биват електрически, акумулаторни и пневматични.
Пневматичните гайковерти са предпочитани от всички професионални майстори и сервизи. Пневматичните гайковерти се характеризират с висок максимален въртящ момент, здрава конструкция и устойчивост при продължително натоварване.
Електрическите гайковерти са широко използвани в професионалните сервизи. Характеризират се с голяма мощност и лесна употреба.
Качеството на всички предлагани от нас пневматични, акумулаторни и електрически гайковерти е гарантирано от производители, като – Force, Hans Tools, Chicago Pneumatic, Jonnesway, Bosch, Skil, Metabo, Raider, RTR, Einhell и други.
Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Колички за инструменти
 • Крикове и преси
 • Водни помпи и хидрофори
 • Акумулаторни машини
 • Бормашини
 • Машини за плочки

Помпи за вода

Помпи за вода и хидрофорни системи в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Водните помпи имат много широкоспектърно приложение и могат да бъдат използвани, както за напояване на насаждения, така и за отводняване на различни помещения и кладенци. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от водни помпи и хидрофори на сравнимо ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас градински помпи, помпи с пресостат, дълбочинни помпи, потопяеми помпи за чиста и мръсна вода, комбинирани потопяеми помпи, помпи за силно замърсени води, бензинови водни помпи и хидрофори е гарантирано от производители, като – Raider, RTR, Einhell, Bosch, Skil, Metabo и други. Помпите за вода имат много широкоспектърно приложение, което изцяло зависи от техническите характеристики на машината и вида на използваната вода. При изборът на помпа за вода е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди, за да закупите машината с най – подходящите за вас технически характеристики. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на водна помпа или хидрофор са:

Помпи за вода

В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от градински помпи, помпи с пресостат, дълбочинни помпи, потопяеми помпи за чиста и мръсна вода, комбинирани потопяеми помпи, помпи за силно замърсени води, бензинови водни помпи и хидрофори на сравнимо ниски цени.
Градинските водни помпи са сред най – търсените и използвани помпи на пазара. Характеризират се със сравнимо ниски цени за закупуване и експлоатация, елементарна употреба, както и компактни размери. Градинските водни помпи предимно се използват за поливане на различни видове насаждения. По – голямата част от градинските водни помпи, които имате възможност да намерите на пазара са центробежни помпи за монтаж на сухо. Максималната и дълбочина на засмукване е 8 – 9 метра и изхвърлят водата на 20 – 40 метра.
Бензиновите водни помпи предимно се използват за стопански дейности, които са отдалечени от ток. Характеризират се с голяма мощност, издръжливост на големи натоварвания и сравнимо големи размери. Бензиновите водни помпи се използват за напояване и отводняване на професионално ниво.
Водни помпи за замърсени води се използват когато изпомпваната вода съдържа твърди частици, като пясък и чакъл. За напояване и отводняване със замърсена вода се използват само водни помпи с необходимите технически характеристики. Комбинацията между двата модела е сред най-предпочитаните поради сигурността на работа в различни условия.
Потопяемите и дренажните водни помпи се характеризират със сходни технически характеристики, като градинските, но могат да изпомпват вода от по – голяма дълбочина. Еднакво успешно се използват за изпразване на водни басейни, отводняване на мазета и други помещения, за изпразване на дренажни шахти, изпомпване на вода от кладенци и други.
Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Колички за инструменти
 • Крикове и преси
 • Пневматични гайковерти
 • Акумулаторни машини
 • Бормашини
 • Машини за плочки

Шкафове за инструменти

Шкафове за инструменти в нашият онлайн магазин за машини и инструменти. Шкафовете за инструменти са чудесно попълнение за всеки домашен или професионален майстор. С тяхна помощ се постига подреденост и удобство по време на работа. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от колички за инструменти, инструментални куфари и органайзери на сравнимо ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас шкафове за инструменти, инструментални куфари и органайзери е гарантирано от марки, като Force, Topmaster, Hans Tools, Bolter и други.
Количките за инструменти предимно се използват в професионалните сервизи, които се занимават с ремонт на машини. Характеризират се с издръжливост на големи натоварвания и лесна подвижност. Органайзерите и инструменталните куфари се използват предимно, когато броят на инструментите е малък. Много са подходящи за пренасяне на инструменти или за по – лесното и удобно съхранение в домашни условия. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на шкаф за инструмент, инструментален куфар или органайзер са:

Шкафове за инструменти

Шкафовете за инструменти или инструменталните колички, както се наричат са изключително удобни за съхранение на голям брой инструменти в професионални условия. Широко се използват в работилниците, които се занимават с ремонт на машини. Характеризират се с метална и издръжлива конструкция, а статичната им товароподемност варира в големи граници. При шкафовете за инструменти подреждането и разпределението на инструментите е в чекмеджета, които могат да имат и специални модули за всеки инструмент. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите колички за инструменти с 5, 6 или 7 чекмеджета, а имате възможност да закупите и допълните надстройки. За по – лесна и добра мобилност на количките за инструменти се слагат колелца със спирачки. Количките за инструменти имат и централно заключване при което внезапното отваряне на някое от чекмеджетата е невъзможно. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите оборудвани колички при които инструментите са специално и внимателно подбрани, за да отговарят на всичките ви нужди. Имате възможност да закупите и празни шкафове за инструменти, които сами да попълните с любимите си инструменти.
Инструменталните куфари и органайзерите са чудесно попълнение за всеки домашен или професионален майстор. Много са удобни и подходящи за съхранение или пренасяне на малък брой инструменти. Произведени са от метал или от издръжлива на натоварвания пластмаса.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от колички за инструменти, инструментални куфари и органайзери на сравнимо ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас шкафове за инструменти, инструментални куфари и органайзери е гарантирано от марки, като Force, Topmaster, Hans Tools, Bolter и други. Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Водни помпи и хидрофори
 • Крикове и преси
 • Пневматични гайковерти
 • Акумулаторни машини
 • Бормашини
 • Машини за плочки

Хидравлични крикове и преси

Хидравлични крикове и преси в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Криковете и пресите са хидравлични машини, на които принципното им устройство е много сходно, но имат различно приложение. Устройството на криковете и пресите са 2 свързани с тръба цилиндъра. В тях са поставени бутала и цялата система е запълнена с течност – машинно масло. Пресите са ковашко – щамповъчни устройства за рязане, щанцоване и огъване на различни видове тръби и други. Криковете са товароподемни устройства за вертикално издигане на товари.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от крикове и преси – винтов крик, хидравличен крик, крик за скорости, кран за двигатели, хидравлични преси, хидравлични тръбогибки, хидравлични разпъвачки и други на сравнимо ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас крикове и преси е гарантирано от най – добрите производителите на пазара.
При изборът на крик или преса е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди. Предишни наши публикации, които ше ви помогнат в изборът са:

Хидравлични крикове и преси

Криковете са хидравлични машини за вертикално издигане на товари. Според конструкцията си биват винтови, хидравлични и пневматични. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от винтов крик, хидравличен крик, крик тип крокодил, пневмохидравличните крикове, както и крикове за скорости или трансмисионни инструменти.
Винтовият крик се използва за повдигане на превозни средства, чрез поставяне на палеца им в специално оформена в купето кухина. Разполагат с товароподемност до 50 тона, но не са компактни и удобни за работа, колкото хидравличните.
Криковете тип крокодил са широко използвани, както от професионалистите, така и от домашните майстори. Характеризират се с много компактна конструкция, голяма товароподемност, ръчно задвижване и височина на повдигане от 9 до 50 см.
Хидравличните крикове са сред най – търсените на пазара. Различните им разновидности могат да бъдат използвани, както от професионалните, така и от домашните майстори. Характеризират се с компактна конструкция, товароподемност от 2 до 20 тона и ръчно или механично задвижване.
Хидравличните преси са ковашко – щамповъчни устройства за рязане, щанцоване, както и огъване на различен вид тръби и други. Подходящи са за извършване на ремонтни дейности по автомобили – избиване на лагери, водопроводни инсталации и много други области.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от крикове и преси – винтов крик, хидравличен крик, крик за скорости, кран за двигатели, хидравлични преси, хидравлични тръбогибки, хидравлични разпъвачки и други на сравнимо ниски цени. Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Водни помпи и хидрофори
 • Лебедки и телфери
 • Колички за инструменти
 • Акумулаторни машини
 • Пневматични машини
 • Бетонобъркачки и миксери

Градински помпи за вода

Градински помпи за вода в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Водните помпи са широко използвани, както в домашните градини, така и в селското стопанство. Приложението на водните помпи е много широкоспектърно и изцяло зависи от специфичните ви нужди и техническите възможности на машината. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от градински водни помпи, потопяеми и дренажни водни помпи, помпи за силно замърсени води, бензинови водни помпи и хидрофори. Всички предлагани от нас помпи са на сравнимо ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Качеството им е гарантирано от производители, като – Raider, RTR, Einhell, Bosch, Skil, Metabo и други.
Градинските водни помпи са сред най – търсените и използвани помпи на пазара. Подходящи са за използване, както за домашни, така и за професионални нужди. Градинските водни помпи са центробежни, пригодени за монтаж на сухо. Максималната дълбочина на засмукване е 8 – 9 метра и изхвърлят водата на 20 – 40 метра. Градинските водни помпи се характеризират с компактност, ниски разходи за закупуване и експлоатация, както и елементарна употреба.
При изборът на водна помпа е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди. Приложението на водните помпи е много широкоспектърно и поради тази причина трябва да се запознаете добре с техническите им характеристики. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на градинска водна помпа са:

Градински помпи

Бензиновите водни помпи се използват на места отдалечени от електричество. Характеризират се с голяма мощност, издръжливост на големи натоварвания, но са трудно подвижни и се използват предимно на професионално ниво.
Помпите за силно замърсени води са единствените помпи на пазара, които могат да се използват за вода, която съдържа твърди частици. Всички останали водни помпи са пригодени за работа само с чиста вода и евентуално нейно замърсяване ще доведе до повреди. Помпите за мръсна вода могат да изпомпват вода с твърди частици, като пясък или чакъл с големина между 5 и 70 мм. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите и комбинация между двата модела, която е сред най – търсените на пазара, заради сигурността, която дава по време на употреба. Отличават се с висока производителност, лесна експлоатация и техническо обслужване, корозионна устойчивост, енергийни ниски разходи.
Потопяемите и дренажните водни помпи се използват предимно, когато се налага да се засмуква вода от по – голяма дълбочина. Характеризират се с много широкоспектърно приложение и могат да се използват и за отводняване на помещения, изпразване на водни басейни или шахти, както и за засмукване на вода от кладенци. Тяхното използване в голяма степен решава проблема с ограничението на смукателната дълбочина при градинските водни помпи.
Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Крикове и преси
 • Лебедки и телфери
 • Колички за инструменти
 • Акумулаторни машини
 • Пневматични машини
 • Бетонобъркачки и миксери

Пневматични бормашини, Пневматични ъглошлайфи, Пневматичен аерограф, Пневматични виброшлайф машини

Пневматични бормашини, Пневматични ъглошлайфи, Пневматичен аерограф, Пневматични виброшлайф машини в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Пневматичните машини са широко разпространени във всеки професионален сервиз и са предпочитани пред електрическите си еквиваленти по много причини. Пневматичните машини се задвижват от сгъстен въздух, а не от електричество, което ги прави много по – безопасни за работа в опасни работни среди. Друго голямо предимство на задвижването с въздух, а не с електричество е липсата на лесно повредими елементи. Пневматичните машини са много издръжливи на големи натоварвания и се характеризират с дълъг експлоатационен живот.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от пневматични бормашини, пневматични ъглошлайфи, пневматичен аерограф, пневматични виброшлайф машини и други на сравнимо ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас пневматични машини и инструменти е гарантирано от производители, като – Hans Tools, Raider, Chicago Pneumatic, Jonnesway, Einhell и други.
При изборът на пневматичен инструмент е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди, за да останете напълно удовлетворени от покупката си. Тези инструменти се задвижват от сгъстен въздух и за да боравите с тях имате нужда от компресор за въздух. Високото качество и дългият експлоатационен живот на пневматичните машини, прави инвестицията за закупуване на компресор много бързо изплащаема във времето.
Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на пневматични машини и инструменти са:

Пневматични бормашини, Пневматични ъглошлайфи, Пневматичен аерограф, Пневматични виброшлайф машини

Пневматични ъглошлайфи
Пневматичните ъглошлайфи са широко използвани в професионалните сервизи и работилници, защото са издръжливи на големи натоварвания и имат много дълъг експлоатационен живот. Ъглошлайфите се използват за рязане и шлифоване на различни материали, като – метал, дърво, керамика, камък и други.
Пневматични виброшлайф машини
Пневматични виброшлайф машини са предназначени за шлифоване на материали, като метал и дърво. Както всички останали пневматични инструменти, така и вибршлайфите се характеризират с издръжливост на големи натоварвания и дълъг експлоатационен живот.
Пневматични бормашини и гайковерти
Техническите характеристики и приложението на електрическите и пневматичните бормашини не се различават. Пневматичните бормашини са незаменими при работа в автомонтьорски гаражи, дърводелски цехове и други видове професионални работилници. Предимно се използват за пробиване на отвори и отвиване и завиване на отвори.

В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от пневматични бормашини, пневматични ъглошлайфи, пневматичен аерограф, пневматични виброшлайф машини и други на сравнимо ниски цени. освен пневматични машини и инструменти сме приготвили за вас и помощни материали, като – маркучи за компресор, манометър, различни размери адаптери и накрайници бързи връзки за пневматични инструменти, влаголувители, омаслители. Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Крикове и преси
 • Лебедки и телфери
 • Колички за инструменти
 • Акумулаторни машини
 • Водни помпи и хидрофори
 • Бетонобъркачки и миксери

 

Колички за инструменти, органайзери и инструментални куфари

Колички за инструменти, органайзери и инструментални куфари в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Количките за инструменти са чудесно попълнение за всеки професионален сервиз, който се занимава с ремонт на машини. С тяхна помощ имате възможност да постигнете ред и удобство по време на работа и сигурно съхранение за всичките ви инструменти. Органайзерите и инструменталните куфари са подходящи, както за професионалните, така и за домашните майстори. Могат да бъдат използвани и за пренасяне на инструменти. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от колички за инструменти, органайзери и инструментални куфари на сравнимо ниски цени. Качеството на всички предлагани от нас колички за инструменти, органайзери и инструментални куфари е гарантирано от производители, като – Force, Topmaster, Hans Tools, Bolter и други.
При изборът на колички за инструменти, органайзери и инструментални куфари е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди. Количките за инструменти предимно се използват в професионалните сервизи. Характеризират се с издръжливост на големи натоварвания, удобство по време на работа, както и голяма товароподемност. Органайзерите и инструменталните куфари са предназначени за съхранение или пренасяне на по – малък брой инструменти. Подходящи са, както за професионалните, така и за домашните майстори. Предишни наши публикации, които ще ви улеснят в изборът на количка за инструменти, органайзер или инструментален куфар са:

Колички за инструменти, органайзери и инструментални куфари

Количките за инструменти са чудесно попълнение за всеки домашен или професионален сервиз. Инструментите се слагат в чекмеджета, като някои модели колички разполагат със специални модули – платна. Най – разпространените модели колички за инструменти са с 5 – 7 чекмеджета, като имате възможност да закупите надстройки за количките. В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите, както необорудвани колички, които сами да попълните, така и оборудвани с висококачествени инструменти. За по – лесна подвижност, количките имат монтирани колелца. Количките имат централно заключване при което внезапното отваряне на някое от чекмеджетата е невъзможно. Количките за инструменти се характеризират с издръжливост на големи натоварвания, удобство по време на работа, както и голяма товароподемност.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите и голямо разнообразие от инструментални куфари и органайзери. Те са подходящи за използване, както от професионалните, така и от домашните майстори. Тяхната конструкция е метална устойчива на натоварване или пластмасова. Различни по размер, прегради и чекмеджета тяхната сфера на приложение е доста широкоспектърна.
Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за машини и инструменти са:

 • Крикове и преси
 • Лебедки и телфери
 • Пневматични инструменти
 • Акумулаторни машини
 • Водни помпи и хидрофори
 • Бетонобъркачки и миксери

Крикове и преси

Крикове и преси в онлайн магазинът за машини и инструменти – el-mashini.bg. Криковете и пресите са широко разпространени във всички професионални и много домашни сервизи за ремонт на машини. Те са хидравлични машини с елементарна, но много издръжлива конструкция. Устройството на хидравличните машини са два свързани с тръба цилиндъра с различни диаметри. В тях са поставени бутала, а системата е запълнена с течност, най – често машинно масло.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от крикове и преси на сравнимо ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Видовете крикове и преси, които имате възможност да намерите при нас са – винтов крик, хидравлични криковe, крик за скорости, кран за двигатели, хидравлични преси, хидравлични тръбогибки, хидравлични разпъвачки и други. Качеството на всички предлагани от нас крикове и преси е гарантирано от производители, лидери на пазара в производството на хидравлични машини.
При изборът на крик или преса е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди, за да може да покриете всички свои нужди и очаквания. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат в изборът на крик или преса са:

Крикове и преси

Криковете са винтови, хидравлични или пневматични машини за хоризонтално издигане на товари. В нашият онлайн магазин за машини инструменти имате възможност да намерите винтов крик, хидравличен крик, крик тип крокодил, пневмохидравличен крик, както и специализирани крикове, като – крикове за скорости или трансмисионни инструменти, кранове за повдигане на двигатели, хидравлични скоби за пружини, цилиндри за събиране, разпъвачки, хидравлични преси.
Винтовите крикове са пригодени за повдигане на транспортни средства чрез поставяне на палецът им в специално оформена кухина в купето. Винтовите крикове имат товароподемност до 50 тона, но не са толкова компактни и широкоспектърни, колкото другите видове крикове.
Криковете тип крокодил са с ръчно задвижване и височина на повдигане в границите 9 – 50 см.
Хидравличните крикове са най – разпространените и търсени видове крикове на пазара. Според начина си на задвижване се делят на ръчни и механични, а товароподемността им е в границите 2 – 20 тона. Хидравличните крикове се характеризират с дълъг експлоатационен живот, конструкция устойчива на големи натоварвания и компактни размери.
Хидравличните преси могат да се определят като ковашко-щамповъчни устройства за рязане, щанцоване, огъване на различен вид тръби.
В нашият онлайн магазин за машини и инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от крикове и преси на сравнимо ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас крикове и преси е гарантирано от производители, лидери на пазара в производството на хидравлични машини. Освен крикове и преси при нас имате възможност да намерите и:

 • Водни помпи и хидрофори
 • Колички за инструменти
 • Лебедки и телфери
 • Гайковерти
 • Акумулаторни машини